BM Silo vinder CSR People Prize 2021

BM Silo Claus Martinsen Owner/CEO og Dorte Zacho Martinsen
CEO, Claus Martinsen og co-owner, Dorte Zacho Martinsen er begge meget stolte over at BM Silo har vundet CSR People Prize 2021.

BM Silo i Tvis ved Holstebro har vundet CSR People Prize 2021 for virksomhedens store sociale arbejde, der bl.a. giver udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere chancen for at bevise deres værd og finde vej til job.

Del:

CSR People Prize har eksisteret siden 1999, og er Cabis‘ hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet.

I år har BM Silo vundet prisen for deres mangeårige arbejde med at vise, at rekruttering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet ikke er nogen hindring for at drive en god forretning. Med mentorhjælp, sidemandsoplæring og lektiehjælp lykkes det f.eks. at føre bogligt udfordrede elever til svendeprøve med flotte resultater.

– BM Silo har arbejdet med alternativ rekruttering som en grundtanke i mange år. De formår at udvikle virksomheden med mennesker i centrum. Det er bæredygtig ledelse frem mod 2030. Og det honorerer vi i dag med CSR People Prize 2021, siger Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for Cabi.

Juryen bemærker desuden, at BM Silo har en mangesidet social indsats, som er dybt forankret i virksomheden med et bredt felt af CSR dedikerede ansatte. Det kommer bl.a. til udtryk gennem et nøje fokus på at undgå nedslidning og sygefravær.

Se BM Silos nomineringsvideo: