Plastindustrien udskyder igen medlemskontingentet

Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien.

For at styrke danske plastvirksomheders likviditet udskyder Plastindustrien alle medlemmers kontingentindbetaling for årets to første kvartaler.

Del:

De over 260 medlemsvirksomheder af Plastindustrien kan vente nogle måneder med at betale deres kontingent for 1..-2. kvartal.

Årsagen er det økonomiske pres fra coronavirussen, og dermed får virksomhederne udskudt indbetalingsfristen frem til slutningen af august.

Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien, udtaler:

– Virksomhederne i plastbranchen kæmper en hård kamp for at holde hjulene i gang og er blandt andet en væsentlig bidragsyder af produkter til sundhedssystemet. I industrien gør vi alt, hvad der er muligt for at fastholde vores dygtige medarbejdere, og vi i Plastindustrien vil gerne være med til at sikre at dette kan ske ved at udskyde vores kontingentopkrævning for årets første halve år. Dette skal ses som en hjælp fra os til at styrke virksomhedernes økonomiske rammer.

Dansk Industri har tidligere meldt ud, at deres medlemmer også har fået udsat kontingentindbetalingen for 1.-2. kvartal.