Faerch sætter ny omsætningsrekord

Produktion hos Faerch

Faerch Group – med hovedsæde i Holstebro – runder for første gang tre milliarder kroner i omsætningen og kom ud af 2019 med et overskud på 29 millioner kroner.

Del:

I en tid med megen usikkerhed og nye udfordringer handler det for Faerch Group om at beskytte medarbejderne og produktionen, da virksomheden leverer plastemballage til fødevareindustrien.

– Vi har en meget stor forpligtigelse under denne krise med at levere emballage til fødevareindustrien i hele Europa. Vi har ikke skruet ned for produktionen. Tværtimod. I Holstebro er vi foran vores plan. Vi bygger lageret op, så vi er bedst muligt sikret til at levere til kunderne, siger Faerchs koncerndirektør Lars Gade Hansen til Dagbladet Holstebro-Struer.

På virksomhedens fabrikker har man implementeret ekstra tiltag for at beskytte medarbejderne. Hvis Faerch bliver ramt på produktionen, vil det have konsekvenser for den  europæiske fødevareindustri.

– Vi træder ekstra hårdt på gaspedalen. Medarbejderne gør en ekstra indsats, og i Holstebro ser vi eksempler på, at funktionærer går ud og hjælper i produktionen, siger Faerch-direktøren Lars Gade Hansen.

Han fortsætter:

– Ingen af os ved, hvornår krisen er ovre. Jeg hilser meget velkommen, at man nu for alvor er begyndt at diskutere genåbningen af Danmark. De store virksomheder skal nok klare sig, men det er langt værre for håndværkeren og frisøren. Det må virkelig være en forfærdelig situation at være i.

50 års jubilæum og rekordhøj omsætning

På trods af usikkerhed og bekymringer forårsaget af COVID-19, er der dog noget at glæde sig over i Faerch.

Udover at kunne fejre 50 års jubilæum i 2019, så slog virksomheden også omsætningsrekord.

– Det er stort for os, at vi for første gang runder tre milliarder kroner i omsætning. Det er niende år i træk, at vi sætter rekord. Jeg kan stadig huske, da vi første gang rundede en milliard kroner. Vi er meget godt tilfredse med resultatet for 2019. Det er bestemt ikke noget, der kommer af sig selv, men det er hårdt arbejde, siger Lars Gade Hansen, der forstsætter:

– Det kan vi kun være tilfredse med. Vi er førende på det europæiske marked. Vores mål er at fortsætte den udvikling, men det er lige nu meget vanskeligt at vurdere, hvordan 2020 ender.