Husk frist for tilmelding til seminarer under Plastteknik Nordic 2017

Den 17.-18. maj slår Plastteknik Nordic 2017 dørene op i Malmø, og messen bliver i stigende et samlingspunkt for repræsentanter fra den danske plastbranche. I denne uge er der tilmeldingsfrist til en række af seminaraktiviteterne under messen.

Del:

Plastteknik Nordic 2017 slår dørene op den 17.-18. maj i Malmø, og det er derfor ved at være sidste frist for at gratis at tilmelde sig de mange seminaraktiviteter, der foregår i løbet af messen:

Derudover kan du som besøgende opleve en lang række inspirerende og branchekyndige foredragsholdere på messens to forskellige scener. Den ene er dedikeret til ‘polymer produktion‘, mens den anden er centreret omkring ‘design- og materialeinnovation‘ – disse aktiviteter kræver ikke tilmelding på forhånd.

Plastteknik Nordic 2017 bliver indledt med et oplæg af den internationalt anerkendte designer Mats Theselius, der fortæller om, hvordan man procesudvikler fra idé til færdigt produkt.

Solidt dansk aftryk

Plastteknik Nordic 2017 satser i stigende grad på at tiltrække danske udstillere og besøgende, hvilket er en af årsagerne til, at brancheforeningen Plastindustrien i denne omgang er officiel samarbejdspartner.

-Vi har i år valgt at støtte aktivt op om Plastteknik Nordic, da vi i vores medlemskreds fornemmer en stigende tilslutning til messen, som jo også kun foregår et stenkast fra den danske grænse. Dernæst har messen den fordel, at den er meget plastspecifik i forhold til mange andre messer i vores nærområde, så vi vurderer, at det giver rigtig god mening at være med som samarbejdspartner, fortæller Lars Friis Farsøe, der er kommunikationsrådgiver i Plastindustrien.

Over 150 udstillere – heraf rigtig mange danske – står klar til at fremvise deres evner indenfor felterne produktion, materialer og industrielt design. Der er derfor rig mulighed for at blive inspireret af ny teknologi og de seneste produktionstrends samt det nyeste indenfor maskiner og udstyr.

LÆS MERE: Se den fulde udstillerliste til Plastteknik Nordic 2017

I løbet af messen vil også Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup indtage scenen under overskriften ‘Plastindustrien anno 2017: Fra farlig skurk til fænomenal samarbejdspartner’.

På sidste års messe besøgte små 3.000 personer Plastteknik Nordic, og det er et besøgstal, som arrangørerne forventer, der bliver forøget i år.

Tilmelding og praktisk information:

Plastteknik Nordic 2017 foregår på adressen Malmömässan, Mässgatan 6, 215 32 Malmö, og begge dage åbner messen kl. 09.00.

Du kan via dette link gratis registrere dig som deltager i messen.