ATV-SEMAPP inviterer til temadag om lys, optik og plast

Plast og lys hænger i stigende grad sammen. Denne temadag den 5. april er en unik mulighed for alle interesserede for at få indblik i en niché med henblik på både råvarer, processer, design og perspektiver. Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard er medarrangør.

Del:

Lys og plast hænger uløseligt sammen. Plastkomponenter indgår i et væld af applikationer, som styrer og manipulerer med lys for at opnå helt specielle egenskaber. Optik, skærme, lysledere og filtre er blot få eksempler.

Den 5. april sætter ATV-SEMAPP fokus på emnerne i et heldagsarrangement på Scandic Odense.

Denne temadag vil give dig inspiration til materialevalg og applikationer, hvor lys og plast skal kombineres. Temadagen er relevant for udviklere, designere og producenter som ønsker at udnytte materialer og processer optimalt.

Blandt arrangørerne er Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard:

– Plast er rigtig svær at komme uden om, hvis du arbejder med lys og optik. Selv virksomheder, med lang tradition for glas i æstetisk krævende anvendelser, har overgivet sig til plasten pga. fordelene indenfor form- og holdbarhed. Derfor har vi i regi af ATV-SEMAPP sammensat et spændende program for feinschmeckeren, der på denne dag kan blive klogere på netop dette og samtidig networke med andre fra denne niche i plastverdenen.

Program og tilmelding

Arrangementet vil have 10 forskellige oplægsholdere, og vil spænde bredt i form af både at være relevant fra et designperspektiv og fra et mere teknisk/videnskabeligt perspektiv, samtidig med det fokuserer på en niché, og giver en hel speciel mulighed, med den store mængde viden indenfor området samlet på et sted.

Deltagelse for medlemmer af ATV-SEMAPP (og for medlemmer af Plastindustrien) koster 2050 kr., mens det for ikke-medlemmer koster 2575 kr. Der er indtil fredag d.18 marts early-bird rabat på 200 kr, og der er også mulighed for studierabat.

Prisen inkluderer deltagelse, frokost, pauselækkerier og efterfølgende adgang til oplægsholdernes præsentationer.

Du kan læse mere om arrangementet, oplægsholdere og tilmelding her.