HN Group A/S løb med DIs Initiativpris

Industriens Hus var proppet med repræsentanter fra succesfulde danske MMV’er, da H.K.H. Prins Joachim den 21. januar uddelte Dansk Industris Initiativpris. I år tilfaldt den store hæder Plastindustriens medlemsvirksomhed HN Group A/S fra Billund. 

Del:

Ud af 19 regionale vindere var det HN Group A/S – producent af sprøjtestøbte og vakuumformede plastemner – der den 21. januar løb med den nationale udgave af DI’s Initiativpris, da der blev afholdt MMV-dag i Industriens Hus.

Foran en fyldt sal kunne H.K.H. Prins Joachim udløse spændingen ved bl.a. at fremhæve det arbejde, som HN Group A/S har gjort for at tiltrække unge til virksomheden og til industrien generelt:

– Virksomheden har ved flere lejligheder inviteret unge og interesserede indenfor med det formål at styrke forståelsen for, hvordan en moderne produktionsvirksomhed fungerer, og for at gøre flere unge interesserede i at tage en erhvervsuddannelse som faglært i industrien.

Dernæst bad H.K.H. Prins Joachim HN Group A/S’ adm. direktør Henrik Nicolajsen og salgsdirektør Allan Hansen om at komme på scenen for officielt at modtage prisen.

LÆS OGSÅ: HN Group modtager DI Sydvestjyllands Initiativpris

De to virksomhedsrepræsentanter var tydeligvis både stolte og taknemmelige for at modtage Initiativprisen, hvilket også skinnede igennem i Henrik Nicolajsens takketale:

– At modtage DI’s Initiativpris er en meget motiverende anerkendelse for det arbejde, der har været en stor del af vores dagligdag de seneste år. Som underleverandør til en bred skare af kunder og brancher kræver det omstillingsparathed og fleksibilitet at bevare fodfæste og samtidig udvikle virksomheden. Det er jeg sikker på, at mange af deltagerne her i dag til DI’s MMV-dag kan tale med om. Det er stort, og vi glæder os til at komme hjem og dele glæderne med resten af holdet derhjemme. Det er en fælles indsats, der i høj grad er skabt af medarbejderne.

Prisen er et kvalitetsstempel

Salgsdirektør i HN Group A/S Allan Hansen understregede efter prisoverrækkelsen, at prisen får stor betydning for virksomhedens videre arbejde:

– Nu er vi for alvor kommet på landkortet, og vi kan jo bruge den positive omtale i et eksternt markedsførings øjemed. Der er jo ingen tvivl om, at prisen er en form for kvalitetsstempel, som vi vil skilte med overfor vores nuværende og vores potentielle kunder. Prisen giver os samtidig også yderligere motivation til fremadrettet at arbejde videre med nogle af de ting, som vi hidtil har haft held med.

HN Group A/S er nemlig langt fra færdige med at forbedre virksomheden ifølge Allan Hansen:

– Vi er kommet et godt stykke vej i de senere år, men vi bliver aldrig færdige med at trimme og forbedre. Dette er en ”ongoing” proces, der ikke kan sættes på pause. Kosteffektiviseringer og kapacitetsudnyttelse er ikke vores eneste dagsorden. Vi har brug for kompetencer, der fremadrettet også matcher de udfordringer vores kunder ønsker at inddrage os i. Derfor vil vi fortsat have fokus på at tiltrække veluddannede medarbejdere.

Blandt de 19 regionale Initiativprisvindere var også Dan Hill Plast A/S, der løb med sejren i regi af DI Horsens.