Bliv klogere på Emballageoverenskomsten den 12. juni

Ikke-kategoriseret

Den 12. juni afholder DI et kursus i Horsens, hvor deltagerne bliver undervist i hovedtrækkene i Emballageoverenskomsten suppleret med de relevante ansættelsesretlige love. Underviser er Allan K. Larsen, der er chefkonsulent i DI.

Del:

Med kurset 'Emballageoverenskomsten i grundtræk' den 12. juni i Horsens bliver du rustet til at forebygge og løse daglige problemstillinger i din virksomhed i relation til Emballageoverenskomsten. 

 

Udgangspunktet for kurset er virksomhedernes hverdag, og du bliver præsenteret for eksempler på, hvordan andre virksomheder håndterer overenskomsten. 

Underviser er Allan K. Larsen, der er chefkonsulent i DI. Allan K. Larsen har mange års erfaring med at undervise DI's medlemmer i overenskomster. 

 

Kurset skal klæde dig på, så du bliver i stand til at matche tillidsrepræsentanten i forhold til overenskomsterne, ansættelse og afsked, arbejdstid, løn og lønudbetaling, ferie og fridage, sygdom, graviditet og barsel.

Praktisk info og tilmelding

Kurset er for ledere og administrative medarbejdere, der har brug for at vide de vigtigste ting, som Emballageoverenskomsten indeholder. 

Din virksomhed får en medarbejder, som i fremtiden bedre vil kunne administrere overenskomsten og undgå fodfejl. Det forebygger uoverensstemmelser og unødvendige konflikter mellem ledelse og medarbejdere.

'Emballageoverenskomsten i grundtræk' har en deltagerpris – for DI-medlemmer – på 3.800 kroner, og tilmelding skal ske hurtigst muligt via dette link.

Annonce…###REKLAME###