Engel byder indenfor: Oplev fremtidens serviceløsning og den nye maskinstyring CC 300

Ikke-kategoriseret

Engels nye styringsgeneration CC 300 er netop blevet frigivet. Det markerer maskinproducenten den 12. juni med et heldagsarrangement i Solrød, hvor du kan blive klogere på det nye system, og de mange muligheder Engel tilbyder danske sprøjtestøbere.

Del:

Lær CC 300 at kende

 

Hvor?

Engel Danmark
Kildeager 2, 2680 Solrød Strand

 
Hvornår?
12. juni 2014
 
Tilmelding:
Via din normale kontaktperson hos Engel eller på følgende mail info@engel.at.
 

12. juni byder Engel i Danmark indenfor til et heldagsarrangement, som vil introducere maskinproducentens nye generation af styringsenheder: CC 300. CC 300 er kendetegnet ved at minde om interfacet fra en moderne smartphone eller tablet med en HD touch-skærm, intuitiv betjening og en enkel, klar menu.

Til Engels heldagsarrangement vil du blive introduceret til systemet og lære om de muligheder, CC 300 giver i betjeningen af Engels sprøjtestøbemaskiner. Dagen byder også på introduktion til Engels serviceløsninger, workshops, specialistforedrag, networking m.v. Engel står også for mad og drikke på dagen.

Engel skriver i en pressemeddelelse:

– Vi slår dørene op for alle vores kunder og interessenter for at vise, hvilke nye muligheder vi kan tilbyde for at øge produktionseffektiviteten og dermed bidrage til en forbedret konkurrenceevne hos kunden. Her tænker vi på muligheder inden for service, maskineri / teknologi og økonomi – f.eks. med løsninger, der kan holdes omkostningsneutrale pga. øget og mere driftssikker produktion.

Arrangement foregår hos Engel Danmark i Solrød.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Siger farvel til salgskonsulent Per Probst

Engel Danmark benytter også lejligheden til at takke af med deres salgskonsulent i Norge Per Probst, der efter 30 års indsats har valgt at gå på pension. Per Probst efterfølger bliver salgs­konsulent Brian Frandsen. Begge er til stede på dagen.

Tilmelding kan ske til din sædvanlige kontaktperson eller pr. mail til info.dk@engel.at.

Se video om Engel CC 300: