Derfor skal din virksomhed interessere sig for genanvendt plast

Ikke-kategoriseret

Efterspørgslen på produkter i genanvendt plast stiger hele tiden. Samtidig er prisen på materialet lav, og de tilgængelige mængder vokser. 

Del:
 

Stor workshop: Design med genanvendt plast 

 

Hvornår: 

11. juni 2014

 

Pris: 

  • Kr. 600,-  incl. moms.
  • Der er et begrænset antal pladser for studerende som tildeles efter først-til-mølle princippet. Prisen for studerende er kr. 300,- incl. moms.

 

Hvor: 

Industriens Hus, Rådhuspladsen, København
 
Tilmeld dig her!

 

Genanvendelse af plast er på dagsordenen som aldrig før. Både politikere, forbrugere og nogle af verdens største virksomheder søger lige nu løsninger på, hvordan vi kan øge udbredelsen af genanvendte materialer.

Det giver nye forretningsmuligheder for den danske plastbranche. Plastindustrien sætter fokus på, hvordan vi udnytter de muligheder med et stort workshop-arrangement den 11. juni.

Miljøkonsulent i Plastindustrien Jakob Clemen fortæller:

­- Workshoppen­­ henvender sig både til plastvirksomheder og til designere, ingeniører og arkitekter. Formålet er sammen at finde frem til, hvordan produktionen af nye produkter i genanvendt plast kan blive en god forretning for vores virksomheder.

LÆS MERE OG TILMELD DIG: Stor workshop om design med genanvendt plast: Programmet er nu på plads

Efterspørgslen stiger, mængderne vokser – og prisen er stadig lav

Der er rigtig god grund til, at den danske plastbranche skal stille skarpt på mulighederne netop nu, fortæller Jakob Clemen:

– I kraft at det øgede fokus på genanvendelse, vil vi uden tvivl se stigende markedskrav om brug af genanvendt plast i fremtiden. Forbrugerne tillægger et produkt i genanvendt materiale større og større værdi. Genbrug er altså noget, forbrugeren vil betale for – og det er nogle af de helt store brands allerede meget opmærksomme på. BMW, Tesco, Coca Cola og IKEA bruger fx allerede genanvendelse aktivt i deres markedsføring.

Samtidig med efterspørgslen stiger, bliver det i disse år også lettere og lettere for plastvirksomhederne at producere med den genanvendte plast, siger Jakob Clemen:

– Mange af de barrierer, vi tidligere har set for brugen af genanvendt plast, er langsomt ved at blive ryddet af vejen. Kvaliteten af materialet er blevet kraftigt forbedret gennem de seneste år, og de tilgængelige mængder er stigende, så virksomhederne behøver ikke frygte for ustabile leverancer. Prisen er også stadig et godt stykke under prisen for nyvarer.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Find dit match

I forbindelse med workshoppen den 11. juni er der arrangeret en match-making, hvor plastvirksomheder får mulighed for at opdyrke nye forretningsmuligheder sammen med designere, ingeniører og arkitekter. Jakob Clemen fortæller:

– Match-makingen er en rigtig vigtig del af arrangementet. Her kan plastproducenterne med den tekniske know how og designere og arkitekter med de kreative ideer snakke sammen under fire øjne. På den måde kan de konkrete ideer og forretningsmuligheder tage form.

I forbindelse med matchmakingen kan du reservere et cafe-bord, som kan bruges til at præsentere virksomheden, specifikke ideer eller måske beskrive, hvem du søger kontakt med.

Klik her og tilmeld dig nu – der er allerede over 40 designere, virksomheder, arkitekter og ingeniører på deltagerlisten.