Plastindustrien er flyttet

Onsdag den 15. maj flyttede Plastindustrien ind i Industriens Hus, der nu er færdigrenoveret og klar til brug. Flytningen medfører også enkelte praktiske ændringer i forhold til vores direkte telefonnumre og fax.  

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Industriens Hus er nu færdigrenoveret og klar til at blive taget i brug. Derfor holdte Plastindustrien flyttedag den 15. maj.

Vores nye adresse bliver Industriens Hus, Vesterbrogade 1E (og med indgang fra netop Vesterbrogade), 3. sal, 1620 København V, og i forbindelse med Plastdagen den 12. juni holder vi åbent hus for alle interesserede.

Nedlæggelse af fastnetnumre og fax

I forbindelse med flytningen sker der to mindre ændringer i forhold til mulighederne for at komme i kontakt med Plastindustrien.

For det første bliver de nuværende fastnetnumre til de enkelte medarbejdere nedlagt, så Plastindustriens medarbejdere skal fremover kontaktes på deres direkte mobilnummer, der fremgår af hjemmesiden. Det hidtidige hovednummer til Plastindustrien – +45 3330 8630 – fortsætter imidlertid, så dette nummer kan anvendes som altid. Telefonsystemet kan dog give lidt knas i starten, men vi regner med, at evt. børnesygdomme i forbindelse med de nye lokaler hurtigt bliver kureret.

For det andet bliver Plastindustriens faxnummer nedlagt i forbindelse med flytningen, og der henvises fremover til at fremsende dokumenter per post eller per email pd@plast.dk.