Invitation til Kickoff-møde om Operation Clean Sweep

Ikke-kategoriseret

Plastindustrien lancerer nu det globale initiativ Operation Clean Sweep® i Danmark. Her kan din plastvirksomhed underskrive en erklæring, der forpligter til at arbejde målrettet med at undgå spild af pellets i forbindelse med råvarehåndteringen. Den 25. november afholder Plastindustrien et stort Kick-off møde om initiativet hos Dantoy A/S i Hobro. 

Del:

Den 25. november fra 12.00-15.30 inviterer Plastindustrien til et stort Kick-off arrangement, hvor initiativet Operation Clean Sweep® for alvor bliver søsat i Danmark.

Tilmeld dig her!
Læs mere om arrangementet:

 

 

Operation Clean Sweep® er et internationalt koncept udviklet af de amerikanske brancheforeninger Society of the Plastics Industry og American Chemistry Council. Flere hundrede plastvirksomheder rundt om i verden er allerede Operation Clean Sweep®-partnere.

Formålet med initiativet er at give plastvirksomheder muligheden for at demonstrere ansvarlighed og markere sig som en del af løsningen på problemer med plast i havene. Med Operation Clean Sweep® kan du nemlig sende et markant signal om engagement i arbejdet for at undgå plast i havet.

LÆS OGSÅ: Ulfoss Plastic underskriver OCS

Plastråvarer kan havne i afløb fra spild og uheld på virksomhederne. Herfra føres de via kloaksystemet til rensningsanlæggene og videre til vandmiljøet. God husholdningsskik på den enkelte virksomhed sætter fokus på problemet ved kilden.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

 
Godt for miljøet og godt for forretningen

Til Kick-off mødet kan du høre om, hvordan din virksomhed kommer godt i gang med Operation Clean Sweep® og hvilke fordele din virksomhed kan høste ved at tage del i initiativet. 

Pris:

Arrangementet er gratis, men forbeholdt medlemmer af Plastindustrien.

 

Tilmelding: 

Senest den 11. november via dette link.

 

Det er ikke alene godt for miljøet. Det kan også bruges strategisk til at understøtte plastvirksomhedernes forretningsstrategi og i forbindelse med markedsføring og branding.

LÆS OGSÅ: Derfor skal din plastvirksomhed være med

Blandt oplægsholderne er bl.a. repræsentanter fra Bogense Plast, Dantoy, Aarhus Universitet og Plastindustrien. 

Arrangementet kombineres med et besøg på Dantoys fabrik i Hobro.