Nordens største industrimesse [hi13] er også for plastbranchen

Ikke-kategoriseret

Fra den 3.-6. september bliver Nordens største industrimesse [hi13] afholdt i MCH Messecenter Herning – sidst messen blev afholdt deltog over 600 udstillere, og næsten 20.000 besøgte messen. Et af Plastindustriens medlemmer – Schoeller Plast – formåede gennem deres deltagelse på den seneste messe at sikre sig nye kunder og uventede samarbejdspartnere.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

MCH Messecenter Herning er den 3.-6. september vært for Nordens største industrimesse  [hi13]. Messen blev sidste gang afholdt i år 2011, hvor næsten 20.000 besøgende lagde vejen forbi de 600 udstillingsstande.

Læs mere om [hi13]:

 

Denne gang forventer arrangørerne, at endnu flere er på plads i Herning, så der skulle der være rig mulighed for at komme i kontakt med potentielle kunder og nye interessante samarbejdspartnere.

Messen er målrettet en række forskellige brancher og områder bl.a. plast, elektronik, råvare, værktøj, industriel it og automatisering.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Schoeller Plast fik nye kunder

En af de plastvirksomheder der deltog i messen i år 2011 var Schoeller Plast, som er medlem hos Plastindustrien. Virksomhedens salgschef, Jan Bybjerg Pedersen, fortæller, at messedeltagelsen helt konkret førte til nye kunder:

– Vi deltog første gang på hi[11] og blev ikke skuffede over de mange kvalificerede emner, vi fik på denne messe. Resultatet af messen var allerede efter kort tid med til at sikre nye kunder men også dialog med andre for os helt nye emner, der netop efterspørger Schoeller Plast A/S’ som kvalificeret samarbejdspartner med en alsidighed og ikke mindst stor erfaring med både udvikling af nye produktionsforme og udvikling af nye projekter. Netop en del af disse nye projekter glæder vi os til at vise på dette års messe, hvor vi samtidig også vil fremvise vores bredde af forskellige kundeemner samt egne produkter. Vores verden er kreativ tilgang til nye muligheder.

Det er stadig muligt at booke en udstillingsstand via messens hjemmeside hi13.dk, og for besøgende er der alle dage gratis adgang.