Årsmøde i Sprøjtestøbesektionen om Klimaklar Produktionsvirksomhed

Plastindustriens Sprøjtestøbesektion afholder igen i år et spændende og aktuelt årsmøde i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling den 23. november 2023 på Hindsgavl Slot. Mødet afholdes i samarbejde med Sektionen for ekstrudering og termoformning og finder sted forud for Plastindustriens Netværksdag.

Del:

Sprøjtestøbesektionens årsmøde 2023 afholdes forud for Plastindustriens Netværksdag den 23. november kl. 9:00. Alle er velkomne til den faglige del, mens selve generalforsamlingen, som starter kl. 11.00, er forbeholdt sektionsmedlemmer.

Efter det faglige program afholdes Sprøjtestøbesektionens ekstraordinære generalforsamling, hvor hovedpunktet er sammenlægningen med Sektionen for ekstrudering og termoformning. Dette emne uddybes på den ordinære generalforsamling, der afholdes online den 25. oktober kl. 11.00 – 11.45.

Temaoplæg om Klimaklar Produktionsvirksomhed

Indsigt i virksomhedens CO₂-aftryk er ved at blive ’license to operate’, og såvel kunder som investeringsselskaber kræver, at virksomheder kan redegøre for deres CO₂-udledning samt har en strategi for at reducere denne.

Stina Dueholt
Stina Dueholt er kommunikationskonsulent i DI og står i spidsen for kommunikationen i programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed.

DI’s program Klimaklar Produktionsvirksomhed giver virksomheder viden og værktøjer til at forstå egen CO₂-data, sætte reduktionsmål og få inspiration til god klimakommunikation. Programmet er gratis at deltage i og åbent for alle produktionsvirksomheder.

Med programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed understøttes Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheders ambitiøse målsætning om, at Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri og skabe øget grøn eksport, vækst og beskæftigelse i Danmark. Klimaklar Produktionsvirksomhed er et samarbejde mellem Dansk Industri og Industriens Fond.

På dagen vil du kunne opleve to spændende indlæg fra DI’s konsulenter på Klimaklar-programmet samt høre erfaringer fra plastvirksomheder, der har gennemgået programmet og kan give tips og tricks til interesserede virksomheder.

LÆS OGSÅ: Tilmeld dig Netværksdagen 2023

Frederik Bo Rosenquist
Frederik Bo Rosenquist er Klimarådgiver i DI og har viden om, hvordan man finder data, gennemfører klimaberegninger, identificerer reduktionstiltag og etablerer klimamålsætninger.

Program

09.00 Ankomst og morgenkaffe

09.30 Velkommen til årsmødet i sektionen v/ Sprøjtestøbesektionens formand Kenny Bjerg, Senior Director, Mould Engineering, LEGO Systems

09.40 Temaoplæg: Klimaklar Produktionsvirksomhed

  • Bliv klogere på din virksomheds klimadata og opsæt realistiske reduktionstiltag med DI’s program Klimaklar Produktionsvirksomhed, v. Frederik Bo Rosenquist, klimarådgiver i DI
  • Hvordan deltagelse i Klimaklar Produktionsvirksomhed kan bruges i markedsføringen af din virksomhed, v Stina Dueholt, kommunikationskonsulent i DI
  • 2 case-oplæg: Bogens Plast og Plus Pack deler ud af deres erfaringer med Klimaklar-programmet og giver gode råd videre

10.45  Pause

11.00 Ekstraordinær Generalforsamling for Sprøjtestøbesektionen 

12.00 Frokost for deltagere i Netværksdagen

13.00 Netværksdagen starter. OBS: Hvis du deltager i Netværksdagen 2023, skal du tilmelde dig i den separate formular i dette link: Tilmeld dig Netværksdagen 2023.

Årsmøde i Sprøjtestøbesektionen - 23. november 2023

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
23. november 2023
Tidspunkt
9:00 - 12:00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot
Adresse
Hindsgavl Allé 7
Postnummer
5500
By
Middelfart

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen