K 2013: Arburg – ’Freedom has to be experienced’

Ikke-kategoriseret

Maskinproducenten Arburg sætter på K 2013-messen i Düsseldorf fokus på produktionseffektivitet gennem 10 forskellige udstillinger på virksomhedens stand. Konkret fremviser Arburg en række produktnyheder, der ikke tidligere er blevet præsenteret for offentligheden. Virksomhedens ordførerende direktør Michael Hehl garanterer, at Arburgs messestand er et besøg værd.  

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Maskinproducenten Arburg sætter alle sejl ind for at imponere de mange besøgende på K 2013 i Düsseldorf, og virksomheden præsenterer da også en række produktnyheder: 

– K-messen er verdens førende messe for plastindustrien. Derfor er det en fantastisk scene for Arburg at præsentere nye produkter på. Visse banebrydende innovationer kan helt enkelt ikke beskrives, de skal ses med egne øjne, siger Michael Hehl, der er ordførerende direktør i Arburgs ledelsesteam.

LÆS OGSÅ: Det er tid til K-messe: Verdens største plastshow starter i morgen

Verdenspremiere på Allrounder 820 A

På virksomhedens stand A13 i hal 13 kan besøgende se nærmere på en række sprøjtestøbemaskiner i Allrounder-serien bl.a. Allrounder 720 A og Allrounder 820 A.

Det er første gang, at Allrounder 820 A bliver fremvist for offentligheden, og derfor er der ifølge Arburg tale om en vaskeægte verdensnyhed. Allrounder 820 A har en 4.000 kN knæledslukning og en størrelse 2100 elektrisk indsprøjtningsenhed, der er blevet specielt udviklet til Allrounder 820 A.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

 
Robotter øger produktiviteten

I samarbejde med ftp Robotik præsenterer Arburg også en såkaldt ’verdensinnovation’ i form af et Agilus seksaktset robotsystem med en integreret Selogica brugerflade. Systemet er ophængt i en liniær akse på tværs af maskinen, og det tillader øget dynamik og hurtigere adgang til værktøjet. Det betyder samlet set, at cyklustiderne bliver forkortet, og at produktiviteten stiger.

På Arburgs’ stand er det også muligt at opleve en fuldelektrisk to-komponent Allrounder 720 A, der har en lukkekraft på 3.200 kN. Maskinen er udviklet i samarbejdet med værktøjsfirmaet Foboha, og den er udviklet med henblik på at producere lukkeenheder til juicekartoner.

Repræsentanter fra Arburg Danmark A/S vil også være til stede på messen.