Dan Hill Plast vinder Initiativpris

Ikke-kategoriseret

Dan Hill Plast A/S fra Hornsyld i Hedensted Kommune er netop blevet hædret med DI Horsens Initiativpris 2014 på baggrund af virksomhedens fokus på kvalitet, solide vækst, nyansættelser og flotte tal på bundlinjen. Nu er Dan Hill Plast A/S med i kampen om at modtage den nationale Initiativpris i starten af 2015.

Del:

Hornsyld-virksomheden Dan Hill Plast A/S producerer lidt af hvert – alt lige fra bolde, fendere, bøjer og dukker og inden for det seneste år har plastvirksomheden kastet sig over produktion af plastmøbler. 

Det er en imponerende rejse, der den 6. november resulterede i, at virksomheden – der er ejet af søskendeparret Peder og Lone Madsen – fik overrakt DI Horsens Initiativpris 2014 ved en ceremoni, hvor bl.a. den lokale borgmester Kirsten Therkelsen og formand for DI Horsens Jørn Kroager deltog. 

– Dan Hill Plast er en typisk dansk virksomhed, der har formået at finde og opdyrke sin helt egen niche, hvor de med stor opfindsomhed, solid håndværkstradition og godt købmandskab fremstiller produkter i topklasse som efterspørges over hele verden. De lever til fulde op til devisen om, at når man ikke kan være billigst, så skal man være bedst, siger formand for DI Horsens Jørn Krogager.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Solid vækst og lys fremtid

I de seneste år har virksomheden haft en solid vækst med stadig flere ansatte og flotte tal på bundlinjen. 

De fine resultater er kommet efter finanskrisen i 2008, hvor Dan Hill Plast A/S oplevede krisen på tæt hold. Med ét slag mistede virksomheden en stor del af sin omsætning, de måtte skære ned på antallet af ansatte og kom ud af året med et mindre underskud. 

LÆS MERE: Dan Hill Plast tror på et bedre 2014

Men siden da er der sket meget, og virksomheden har i dag 45 ansatte og fremtiden tegner lys med mange ordrer i bogen.

– Man må tage hatten af for virksomheder som denne, der viser, at det i en tid, hvor mange flytter ud af landet, kan lade sig gøre at svømme mod strømmen og stadig have, ja endda udvide, produktionen i Danmark. Det er en virksomhed, der eksporterer en meget stor del af sin produktion, og tjener penge hjem til det danske samfund og holder gang i hjulene og beskæftigelsen i lokalområdet. Derfor er det afgørende, at vi giver den type virksomheder og deres ejere gode vækst- og udviklingsmuligheder i Danmark, siger formand for DI Horsens Jørn Krogager.

LÆS MERE: Vi vil ikke flytte ud. Punktum.

Med DI Horsens Initiativpris 2014 er Dan Hill Plast A/S en af i alt 19 kandidater (blandt andet sammen med HN Group A/S) til DI’s nationale initiativpris, der uddeles på DI’s årlige konference for mindre og mellemstore virksomheder, der finder sted den 21. januar næste år.