PUR-sektionen på Building Green 2013: Polyurethan er en energieffektiv isoleringsløsning

Ikke-kategoriseret

Plastindustriens PUR-sektion er igen at finde på Building Green-messen, der i år finder sted i Forum i perioden den 9.-10. oktober. PUR-sektionens faglige sekretær, Thomas Brønnum, forklarer, at man i år vil sætte fokus på PUR-materialets forskellige energieffektive isoleringsløsninger. 

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Isolering med polyurethan – i daglig tale PUR – har en særdeles høj termisk ydeevne selv med en minimal isoleringstykkelse; og færre justeringer i bygningsdesignet for at tage højde for den nødvendige isoleringsdybde sparer penge. Der er derfor tale om effektivt byggeri og om pladsoptimering, når der isoleres med PUR. 

Læs mere om messen:

 

– Polyurethanisolering har en fremragende holdbarhed, og materialet kan anvendes i enhver slags bygning, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af eksisterende bygninger. Vi vil gerne have, at flere danske entreprenører får øjnene op for fordelene ved at anvende PUR som en energieffektiv isoleringsløsning, så derfor er vi naturligvis med igen på Building Green-messen, fortæller Thomas Brønnum, der er faglig sekretær for Plastindustriens PUR-sektion.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Energieffektive og klimavenlige isoleringsprodukter

På Building Green-messen har du mulighed for at se nærmere på de mange forskellige PUR-isoleringsprodukter, der bliver brugt i byggeriet, bl.a. isoleringsplader, isoleringsblokke, sandwichpaneler, kompositpaneler og byggemoduler.

– Alle typer isolering kan være med til at forbedre bygningers energieffektivitet og reducere CO2-udledningen. PUR gør det bare med et meget højt energimæssigt effektivitetsniveau. Derfor kan PUR-isolering være med til at løse problemet med klimaforandringer på en bæredygtig måde, siger faglig sekretær i PUR-sektionen Thomas Brønnum.

LÆS OGSÅ: PUR-skum til isolering

Et af de mest populære PUR-isoleringsprodukter i øjeblikket er sandwichpanelsystemer, der bliver anvendt i varehuse, kontorer, butikker og industribygninger, skoler og hospitaler.

Find PUR-sektionen på stand nr. 47

PUR-sektionen deltager på Building Green i Forum 9.-10. oktober 2013 på stand nr. 47.

Sektionens medlemsvirksomheder spænder fra mindre, lokale virksomheder til store globale aktører samt råvare- og maskinleverandører. På standen på Building Green vil man kunne møde repræsentanter fra DC-System Insulation A/S, Kingspan Insulation, Bayer MaterialScience og Nortec-Cannon A/S.

PUR-sektionen er en af de syv faglige sektioner i Plastindustrien i Danmark.