Få et kursus i de nye digitale lovkrav til din virksomhed

Ikke-kategoriseret

Den offentlige sektor digitaliserer kommunikationen mellem virksomheder og det offentlige. I år skal alle virksomheder, foreninger m.v. med et CVR-nummer have en digital postkasse og får adgang til en skattekonto. Plastindustriens medlemmer har mulighed for at deltage i et DI informationsmøde den 17. september, hvor der bliver sat fokus på de nyeste digitale krav.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Den 17. september inviterer DI til et informationsmøde/lynkursus om de mange nye digitale lovkrav, der træder i kraft i løbet af i år. Mødet er målrettet chefer og administrative medarbejdere, der indberetter skat/moms samt håndterer offentlig post i virksomheden. 

Læs mere:

 

Informationsmødet bliver afholdt fra klokken 8.30-11.00 i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Der vil blive lagt særligt vægt på virksomhedernes nye digitale postkasse og Skattekontoen, som alle virksomheder har fået tildelt hos på TastSelv Erhverv per 1. august.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Program 

08.00 Morgenmad og registrering

08.30 Velkommen
v/ Chef MMV & Entrepreneurship Sidsel Dyrhom Holst, Dansk Industri

08.40 Bliv klar til digital post – inden 1. november
Lær hvordan Digital Post oprettes, hvilke muligheder der er i postkassen,hvilke muligheder der er for at integrere postkassen til egne systemer samt hvad den digitale postkasse kommer til at betyde for din virksomhed.
v/ Projektleder Henriette Brandstrup, Erhvervsstyrelsen
v/ Forretningsarkitekt David Arbirk, Digitaliseringsstyrelsen

09.40 Udnyt mulighederne med den ny Skattekonto
Hør hvordan din virksomhed kan drage fordel af den ny Skattekonto. Hvilke muligheder rummer den, som kan være til gavn for din virksomhed. Giv ris/ros til SKAT og få ny viden med hjem.
v/ Underdirektør Kristian Vengsgaard, It, SKAT
v/ Projektleder Mads-Peter Jannings, Skattekontoprojektet

10.40 Spørgsmål og dialog

10.55 Tak for i dag

Tilmelding

Send en mail til Lone Kristoffersen på lnn@di.dk, senest fredag den 13. september. Flere personer fra den samme virksomhed kan godt deltage i arrangementet.