Tag med til årsmøde i Kompositsektionen

Ikke-kategoriseret

6. juni 2013 holder Kompositsektionen årsmøde på Gl. Avernæs syd for Assens. Brug en eftermiddag til at blive opdateret om, hvad der sker i kompositindustrien og benyt lejligheden til at netværke med kollegaerne i branchen. 

Del:

Du inviteres hermed til årsmøde og generalforsamling i komposit-sektionen 6. juni 2013. I år afholdes mødet påSinatur Hotel Gl. Avernæs, som ligger i naturskønne omgivelser lidt syd for Assens.

Tilmeld dig her!

HVORNÅR:

6. juni 2013 kl. 13.00 – 17.00

 

HVOR:

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9

5631 Ebberup

 

PRIS:

250 kr.

750 kr. inkl. middag m/vin

1.300 kr. inkl. middag m/vin og

overnatning

 

TILMELDING senest 17. maj

 

Bestyrelsen har i år valgt at afholde årsmødet som et eftermiddagsarrangement, hvor emner af særlig relevans for sektionens medlemmer vil blive præsenteret og drøftet, bl.a. brandforebyggelse, nye aktiviteter i sektionen og innovative løsninger til genanvendelse af kompositter.

 

Sidst på programmet er der generalforsamling med valg til bestyrelsen.

Dagen sluttes af med en 9-huls golfturnering i Gl. Avernæs park, hvorefter det er tid til at nyde en kold fadøl og en dejlig tre-retters menu i restauranten.

Kom og brug en eftermiddag på at blive opdateret på branchens vigtige temaer og benyt samtidig lejligheden til at nyde det kollegiale og sociale samvær i sektionen.

Der er mulighed for overnatning i forbindelse med arrangementet.

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Plastindustrien.

Tilmelding skal ske senest 17. maj 2013. Klik her for tilmelding