25 års jubilæum i Plastindustrien

Ikke-kategoriseret

1. juni 1988 startede Lisbeth Refsgaard i Plastindustrien i Danmark, og hun har derfor snart lagt 25 arbejdsår i brancheorganisationen. Alle medlemmer er blevet mødt af Lisbeths venlige stemme i telefonen, når de gerne ville i kontakt med Plastindustrien.

Del:

Af Asbjørn Lindsø, Plastindustrien.

Den 1. juni 1988 havde Lisbeth Refsgaard første arbejdsdag i Plastindustrien i Danmark. Derfor har hun ganske snart været ansat 25 arbejdsår i brancheorganisationen. Alle medlemmer er blevet mødt af Lisbeths venlige stemme i telefonen, når de gerne ville i kontakt med Plastindustrien.

For blandt mange andre opgaver, er det Lisbeth, der har stået for den vigtige første og direkte kontakt med medlemmerne. Lisbeth har gennem årene endvidere påtaget sig et utal af forskellige typer af opgaver i foreningen, hvor den stillingsbetegnelse, der bedst beskriver Lisbeths job er blæksprutte.

Lisbeth Refsgaard og Louise Moltrup udgør sammen et selvledende team, der er meget vanskeligt at slå ud af kurs, uanset om det drejer sig om store arrangementer eller Plastindustriens flytning til Industriens Hus efter 20 år på samme adresse i Nørre Voldgade.

Plastindustrien er derfor Lisbeth stor tak skyldig. Dagen fejres sammen med kollegerne den 31. maj.