Bliv klar til 1. juli 2013

Ikke-kategoriseret

En ny Byggevareforordning erstatter Byggevaredirektivet den 1. juli 2013. Forordningen har stor betydning for både producenter, forhandlere og entreprenørers arbejde med CE-mærkning. Derfor afholder DI Byg i samarbejde med DI Handel to seminarer om CE-mærkning.

 

Del:

Den ny byggevareforordning medfører markante ændringer for virksomhedernes håndtering af dokumentation for CE-mærkning af byggevarer. Ændringer som byggeriets aktører allerede nu bør forberede sig på. F.eks. skal alle CE-mærkede byggevarer fremover ledsages af en såkaldt ydeevnedeklaration.

Læs resten af nyheden under annoncen…###REKLAME###

Byggevareforordningen skal styrke tilliden til CE-mærket og dermed det indre marked for handel med byggevarer. DI Byg finder det yderst positivt, at forordningen netop adresserer denne opgave, da det indre marked skal opfattes som et hjemmemarked med 500 mio. indbyggere.

Forordningen har stor betydning for både producenter, forhandlere og entreprenørers arbejde med CE-mærkning. Derfor afholder DI Byg i samarbejde med DI Handel to seminarer om CE-mærkning den 23. og 24. januar 2013 i henholdsvis Århus og København.

Tilmeld dig arrangementet og læs mere om forordningen her.