Webinar: Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche

Plastic Talk for studerende

Den 4. marts kl. 14-15 har Plastindustrien inviteret Jan Bybjerg fra den grønne plastvirksomhed Schoeller Plast og vinderne af PROJECT PLASTIC 2020 til en snak om nye, innovative og bæredygtige genbrugscases i plast.

Del:

Cirkulær økonomi og bæredygtige løsninger bliver i stigende grad integreret i forretningsmodeller, nye produkter og innovative løsninger i den danske plastbranche.

Nye, smarte genbrugs- og tilbagetagningssystemer bliver designet og produceret rundt omkring på landets universiteter og plastvirksomheder. Ofte fremstilles disse i genanvendte plastmaterialer.

Det er omdrejningspunktet den 4. marts fra kl. 14-15, hvor Plastindustrien er vært på webinaret ’Genbrugsløsninger i plast – cases fra den danske plastbranche’.

Grønne genbrugssystemer

For at dykke ned i nogle aktuelle caseeksempler, har vi inviteret oplægsholdere, som repræsenterer hhv. virksomheds- og universitetsperspektivet:

  • Jan Bybjerg er direktør i Schoeller Plast, som er kendt for at udvikle og producere cirkulære og tekniske plastprodukter og CO2-besparende genbrugsløsninger såsom plastkasser til øl og sodavand eller kølekassen CoolContainer. Han vil dele ud af den nyeste viden inden for grønne løsninger i plastbranchen med udgangspunkt i konkrete cases fra Schoeller Plast.
  • Quang Tran og Anton Møller, civilingeniører og industrielle designere fra AAU, sikrede sig førstepræmien i PROJECT PLASTIC 2020 for RackBox – en innovativ genbrugsopfindelse, som er designet til at minimere brugen af engangsemballering i detailhandlen. De udarbejdede det bæredygtige koncept i forbindelse med deres speciale og vil fortælle om processen fra idé til færdig prototype.

Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich er webinarets vært og moderator.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Benyt dette link for at deltage i webinaret.

Tilmeld dig – for virksomheder og studerende:

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
4. marts 2021
Slutdato
4. marts 2021
Tidspunkt
14:00 - 15:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich