Råvaresektionen inviterer til oplæg om greenwashing før Netværksdagen

Deltag i oplæg om greenwashing med advokat Heidi Højmark Helveg forud for Netværksdagen 2023.

Plastindustriens Råvaresektion inviterer Netværksdagens deltagere til et oplæg om greenwashing. Det finder sted, lige før arrangementet starter – den 23. november kl. 11-12 på Hindsgavl Slot. Tilmeld dig her!

Del:

Hvordan kan plastvirksomheder markedsføre produkter som “grønne” uden at falde i greenwashing-fælden? Hvad betyder den kommende stramning i EU-lovgivningen på området, og hvordan undgår man at holde sig tilbage fra at fortælle om reelle grønne tiltag af frygt for at sige noget forkert?

Det er på agendaen forud for Netværksdagen på Hindsgavl Slot den 23. november kl. 11-12. Alle er inviteret til at deltage.

Heidi Højmark Helveg, advokat i CO:PLAY, er arrangementets oplægsholder. Hun har dedikeret mere end 20 år til at rådgive danske og internationale virksomheder i blandt andet markedsføringsret, persondata og mediejura. Hun har desuden givet input til markedsføringsloven og sidder i bestyrelsen hos Dansk Forening for Markedsføringsret, som hun har været med til at stifte.

I løbet af oplægget vil Heidi belyse “do’s and dont’s” gennem relevante cases og eksempler. Hun vil give råd til, hvordan din virksomhed kan være tydelig og transparent om grønne initiativer inden for greenwashing-lovgivningens rammer. Samtidig vil hun give perspektiver på begrebet greenhushing – hvor virksomheder undgår at dele sine reelle grønne initiativer og udviklinger af bekymring for at blive misforstået eller beskyldt for at overdrive.

Program

  • Introduktion til greenwashing
  • Overblik over reglerne for grøn markedsføring
  • Gennemgang af den skærpede EU-lovgivning og dens betydning
  • Cases og eksempler: Hvordan undgår du greenwashing og greenhushing?
  • Afsluttende Q&A session

Tilmelding

Tilmeld dig i formularen herunder. Glem ikke, at du separat skal tilmelde dig Netværksdagen for en hel dag fyldt med netværk og læring.

Tilmeld dig oplæg om greenwashing forud for Netværksdagen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
23. november 2023
Tidspunkt
11:00 - 12:00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot, Staldknægten
Adresse
Hindsgavl Allé 7
Postnummer
5500
By
Middelfart