PUR-medlemsmøde før Netværksdagen

PUR-sektionens bestyrelse inviterer til halvårligt medlemsmøde d. 23. november fra kl. 9-12, som afholdes lige før Plastindustriens Netværksdag.

Del:

PUR-sektionen ønsker at styrke samarbejdet mellem medlemmerne og gå i dybden med sektionens vigtige dagsordener. Derfor inviterer bestyrelsen til halvårligt medlemsmøde, som afholdes lige før Plastindustriens Netværksdag. Dette møde giver medlemmerne en unik mulighed for at drøfte centrale emner og styrke fællesskabet.

Deltag i sektionens arrangement fra kl. 9-12 og sæt dit præg på sektionens arbejde. Bestyrelsen opfordrer deltagerne til at blive og deltage i Plastindustriens efterfølgende Netværksdag, hvor du kan udveksle erfaringer med branchekolleger og få indsigt i bredere emner inden for plastindustrien. Netværksdagen afsluttes med en festmiddag i de smukke rammer på Hindsgavl Slot.

Den foreløbige dagsorden er:

  • Morgenmad med kaffe.
  • En diskussion om fremtiden for PUR-operatøruddannelsen med input fra Peter Kjærsgaard fra TECH College i Aalborg og Ulrik Gert Nielsen fra SAXE Group.
  • En gennemgang af sektionens isoleringsaktiviteter, herunder resultaterne fra SBi-anvisningsprojektet og overvejelser om Building Green i fremtiden.
  • Erfaringer fra Plastic Pavilion på Gammel Strand.
  • Netværksfrokost.

Tilmeld dig PUR-sektionens møde i formularen nederst.

Netværksdagen kræver separat tilmelding via dette link: Læs mere om Netværksdagen og tilmeld dig her.

PUR-sektionens medlemsmøde d. 23. november 2023

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
23. november 2023
Tidspunkt
09:00 - 12:00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot
Adresse
Hindsgavl Alle 7
Postnummer
5500
By
Middelfart