Netværksmøde: Flere ingeniører til plastbranchen?

Hvordan skal plastbranchen tiltrække flere ingeniører? Det er hovedteamet for det næste møde i Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk.

Hvordan tiltrækker plastbranchen flere ingeniører? Det er det overordnede spørgsmål på det næste møde i Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk, som næste gang mødes digitalt den 10. februar kl. 10.00.

Del:

Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk skal sikre, at plastbranchens virksomheder har adgang til dygtige medarbejdere som fx faglærte og ingeniører.

Netværket består af en lang række virksomhedsrepræsentanter, som hver især er ansvarlige for uddannelse og rekruttering. Det er gratis at være en del af netværket, som bliver koordineret af Jo Dietrich, som er uddannelseskonsulent i Plastindustrien.

Næste møde er den 10. februar kl. 10.00-12.00 – her zoomer vi ind på, hvordan vi kan tiltrække flere ingeniører til den danske plastbranche. Temaet er nøje udvalgt at netværkets styregruppe.

Mødet bliver gennemført digitalt, og tilmelding sker via nedenstående formular.

Dagsorden:

1. Hvordan får vi flere ingeniører i branchen?:

Vi har brug for flere plastingeniører til branchen – hvad har vi brug for, og hvordan kan vi samarbejde om at skabe et forløb, der imødekommer branchen behov med plastkurser på de videregående uddannelser? Hvilke muligheder har vi for samarbejde, og hvordan gør vi i praksis?

2.Skal der oprettes en uddannelsesfond for at synliggøre branchen yderligere?

Tidligere har vi i netværket drøftet, hvordan vi får flere unge til at tage en plastmageruddannelse og vælge en karriere i branchen. Inspireret af andre brancher, og i erkendelse af, at vi konkurrerer med disse om de samme unge, foreslås derfor, at vi drøfter en etablering af en uddannelsesfond eller anden form for indsamling af midler, som skal understøtte en større kampagneindsats end hidtil.

3. Status på faglærte v/uddannelseskonsulent Jo Dietrich

Vi vil så vidt muligt gennemføre mødet, så det bliver interaktivt og dialogpræget.

LÆS MERE: Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
10. februar 2021
Slutdato
10. februar 2021
Tidspunkt
10.00 - 12.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich