Medlemsmøde i Råvaresektionen: Status på kemisk genanvendelse

Thomas Fruergaard Astrup
Professor Thomas Fruergaard Astrup er oplægsholder til Råvaresektionens medlemsmøde om kemisk genanvendelse.

Kemisk genanvendelse er i øjeblikket på alles læber i plastbranchen. Derfor har Plastindustriens Råvaresektion inviteret professor Thomas Fruergaard Astrup (DTU Miljø) til fortælle mere om udviklingen inden for kemisk genanvendelse. Det sker den 9. marts klokken 10.00-11.00.

Del:

Kemisk genanvendelse af plast bliver i stigende grad omtalt i medierne. Flere og flere råvareleverandører oplever, at deres kunder stiller spørgsmål til teknologien og materialeoutput. Der er med andre ord mere fokus på kemisk genanvendelse end nogensinde før.

Derfor har bestyrelsen i Plastindustriens Råvaresektion taget initiativ til et medlemsmøde den 9. marts klokken 10.00-11.00 med kemisk genanvendelse som omdrejningspunkt.

Arrangementets oplægsholder er professor Thomas Fruergaard Astrup (DTU Miljø), som vil give en status på udviklingen inden for kemisk genanvendelse.

Han har ved flere store konferencer holdt oplæg om temaet, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding:

Det er gratis at deltage – arrangementet er forbeholdt medlemmer af Plastindustriens Råvaresektion.

Tilmelding foregår ved at skrive til sektionens sekretær Lars Hall Bæk Farsøe: lff@plast.dk – deadline for registrering er den 8. marts.

LÆS OGSÅ: Se præsentationer fra konferencen ‘Kemisk genanvendelse af plast’

Hvornår

Startdato
9. marts 2021
Slutdato
9. marts 2021
Tidspunkt
10.00 - 11.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe