Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed inviterer til slutspurt

Regeringens 13 Klimapartnerskaber skal til marts give input til, hvordan erhvervslivets CO2-udledning kan reduceres. Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed inviterer medlemmer af Plastindustrien til at deltage i det endelige møde om idéer til regeringens klimahandlingsplan tirsdag den 10. marts hos Grundfos A/S.

Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed med CEO i Grundfos Mads Nipper i front inviterer repræsentanter fra Plastindustrien til at deltage i det endelige partnerskabsmøde den 10. marts hos Grundfos. Arrangementet giver en eksklusiv mulighed for at lære om de foreløbige resultater og byde ind med input til partnerskabets anbefalinger til regeringens klimahandlingsplan.

Del:

Efter flere måneders intenst arbejde i Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed, et af regeringens 13 Klimapartnerskaber, nærmer slutspurten sig.

Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed med CEO i Grundfos Mads Nipper som formand og Plastindustriens formand Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast A/S som advisory board-medlem, skal i midten af marts aflevere anbefalinger til regeringens klimahandlingsplan.

Anbefalingerne vil have indflydelse på produktionsvirksomheders fremtidige rammevilkår for at drive succesfuld produktionsvirksomhed i Danmark.

Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed inviterer derfor Plastindustriens medlemmer til at deltage i det endelig møde, som finder sted tirsdag den 10. marts fra 9:30-12:30 hos Grundfos A/S. Fremstillingsindustriens medlemmer er også inviteret.

Dagens program

Mødet giver en eksklusiv mulighed for at lære mere om de foreløbige resultater og give de sidste input til de endelige anbefalinger fra Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed.

Målet er, at Danmark i 2030 har verdens grønneste produktionsindustri, som samtidig understøtter konkurrenceevne, produktivitet, eksport, jobs, velfærd og velstand i Danmark.

Dagen byder på:

  • Et indblik i de foreløbige resultater fra analysen af CO2-reduktionspotentialet i de danske produktionsvirksomheder.
  • Et oplæg om finansieringsmuligheder for klimatiltag i produktionsvirksomheder.
  • Et oplæg om ”best practice” for, hvordan man selv kan drive klimatiltag i sin egen virksomhed.

Arrangementet er med tilhørende frokost.

Tilmedling senest den 3. marts

Klimaparnterskabet for Produktionsvirksomhed har i løbet af de seneste mange måneder indbudt virksomheder til ’hackathons’, udsendt spørgeskemaer og lavet flere analyser. Dette møde er den sidste mulighed i rækken for at bidrage med input og ideer.

Tilmelding foregår via dette link senest tirsdag den 3. marts. Vær opmærksom på, at du føres over til en formular i regi af DI/Fremstillingsindustrien, som koordinerer tilmeldinger til dagen.

Hvornår

Startdato
10. marts 2020
Slutdato
10. marts 2020
Tidspunkt
9:00 - 12:30

Hvor

Sted
Grundfos A/S
Adresse
Poul Due Jensens Vej 21
Postnummer
8850
By
Bjerringbro

Kontaktpersoner

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup