Generalforsamling i Plastindustriens Råvaresektion

16. november afholder Plastindustriens Råvaresektion generalforsamling. Det sker på Hindsgavl Slot i Middelfart forud for Netværksdagen. Ud over de formelle punkter på agendaen er der oplæg om ‘Værdifokuseret Salg’.

Del:

Den 16. november afholder Plastindustriens Råvaresektion generalforsamling forud for Netværksdagen 2021 på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Dagen bliver indledt kl. 9.00 i lokalet ‘Mælkevejen’ med morgenmad og kaffe inden, at programmet bliver skudt officielt i gang kl. 9.30 med et oplæg om ‘Værdifokuseret Salg’.

Dette punkt på agendaen bliver gennemført i samarbejde med Plastindustriens Sprøjtestøbesektion, som har inviteret to de oplægsholdere Michael Raahauge, stifter af konsulentvirksomheden Ra2hauge og Thomas Holst Madsen, Senior Project Manager i Dansk Design Center.

Michael Raahauge og Thomas Holst Madsen vil bl.a. fortælle om, hvordan danske virksomheder har en unik mulighed for at tænke værdifokuseret om salg i dag og i fremtidens dynamiske og krævende forretningsparadigme. Indlægget vil være suppleret med cases fra virksomhederne Carmo og Letbek.

Efter en kort pause afholder vi kl. 11.00 Råvaresektionens ordinære generalforsamling i lokalet ‘Hvedestuen’. Generalforsamlingen inkluderer bl.a. formandens beretning og valg af medlemmer til bestyrelsen samt en økonomisk status. Derudover skal vi også drøfte fremtidige initiativer i sektionen, hvorfor der er rig mulighed for at opnå indflydelse.

Vel mødt!

Agenda for generalforsamlingen:

  • Pkt. 1.           Valg af dirigent
  • Pkt. 2.          Formandens årsberetning
  • Pkt. 3           Valg af bestyrelse i henhold til §10
  • Pkt. 4.          Regnskab
  • Pkt. 5.          Fastsættelse af kontingent
  • Pkt. 6.          Eventuelt

Det endelig program og sektionens vedtægter bliver tilsendt deltagerne direkte forud for arrangementet. Generalforsamlingen bliver afholdt i mødelokalet ‘Hvedestuen’ på Hindsgavl Slot.

Vedr. forebyggelse af coronasmitte

Som de fleste nok har bemærket, så er der øget coronasmitte i det danske samfund. Vi følger naturligvis anbefalingerne fra myndighederne i samarbejde med Hindsgavl Slot.

Vi skal nok informere løbende om de præcise krav direkte til deltagerne. Vi ved som udgangspunkt, at deltagerne skal kunne fremvise et gyldigt coronapas på dagen enten ved vaccination og/eller test. Derudover opfordrer vi til, at man bliver hjemme ved tegn på sygdom.

På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et trygt arrangement.

LÆS MERE: COVID-19 – Forebyggelse af smittespredning

Tilmelding:

Du tilmelder dig Råvaresektionens generalforsamling via nedenstående formular.

Bemærk – tilmelding til selve Netværksdagen 2021 skal ske her.

Generalforsamling i Råvaresektionen - 16. november 2021

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
16. november 2021
Slutdato
16. november 2021
Tidspunkt
09.00 - 12.00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot (Hvedestuen)
Adresse
Hindsgavl Alle 7
Postnummer
5500
By
Middelfart

Tilmelding

Pris
Gratis

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe