Digitalt julemøde og generalforsamling i Maskin- og Værktøjssektionen

Plastindustriens Maskin- og Værktøjssektion afholder julemøde og ordinær generalforsamling den 26. november fra 14:30-16 via Microsoft Teams. Udover formalia vil der bl.a. være fokus på kampagnen ‘Realistisk om plast’ og Plastindustriens strategi for 2020-2023.

Del:

Torsdag den 26. november fra 14:30-16:00 inviterer Plastindustriens Maskin- og Værktøjssektion til online julemøde og ordinær generalforsamling.

– Nu hvor vi fortsat ikke kan mødes fysisk på grund af coronasituationen, er jeg glad for, at vi kan afholde vores generalforsamling og møde i en online version. Vi har tidligere på året haft nogle rigtig gode Teams-møder i Maskin- og Værktøjssektionen, og jeg glæder mig til at gentage succesen, siger Rasmus Grusgaard, sekretær for sektionen.

Generalforsamling, dagsorden

  pkt. 1. Valg af dirigent
  pkt. 2. Årsberetning ved formanden
  pkt. 3. Forelæggelse af regnskab samt fastsættelse af kontingent
  pkt. 4. Valg af bestyrelse i henhold til §9
  pkt. 5. Nedsættelse af arbejdsgrupper
  pkt. 6. Forslag fra bestyrelse og øvrige medlemmer
  pkt. 7. Eventuelt

Foruden punkterne på dagsordenen, vil Plastindustriens direktør Thomas Drustrup give en orientering om Plastindustriens strategi for perioden 2020-2023: ‘Plastproduktion med ansvar’ og kommende aktiviteter.

Plastindustriens kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe vil derudover give en status på Plastindustriens igangværende kommunikationskampagne: ‘Realistisk om plast’.

Tilmelding

Tilmeld dig i formularen herunder. Du vil modtage et link til deltagelse tættere på dagen.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
26. november 2020
Slutdato
26. november 2020
Tidspunkt
14:30 - 16.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard