CIRKLA-Kursus: I dybden med plast – Basis II

Vi skal bruge plasten klogere og smartere. Det skal være nemt og sikker at tage det gode plastvalg.

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse udbyder dagskurser for at øge mængden af genanvendt plast i det danske erhvervsliv. Kurset ‘I dybden med plast’ finder sted den 7. oktober i Mariager hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Del:

I regi af CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse udbydes kurset ‘I dybden med plast – Basis II’, der er et dagskursus, som bliver afholdt hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

På kurset går vi i dybden med to af de mest anvendte plasttyper PE og PP og gennemgår de vigtigste forskelle mellem biobaseretplast og bionedbrydelig plast.

Vi kigger på de forskellige produktionsformer herunder compoundering og derudover vil der være en gennemgang af de vigtigste ”nyheder/lovgivning” fra DK og EU om plastens fremtid.

Vi kigger på nærmere på den designmanual, som er blevet udarbejdet af Plastindustrien, erhvervslivet og NGO’er – med henblik på at øge genanvendelsen i Danmark- og på hvorfor sorteringen er så vigtig.

Har du spørgsmål/emner du gerne vil have besvaret under kurset, er du meget velkommen til at sende dem gerne senest fem dage før kurset, så har vi svar parat på dagen. Dette kan gøres på info@cirkla.dk

Kursets indhold:

  • Polyethylen (PE) – i dybden
  • Polypropylen (PP) – i dybden
  • Hvad er compoundering og hvad kan det bruges til?
  • Biobaseretplast kontra bionedbrydelig plast
  • DK/EU lovgivning/krav
  • Designmanual – emballage og generelt
  • Forskellige produktionsformer

Hvem bør tage dette kursus?

Alle fra den plastproducerende industri, såvel som fra det plastforbrugende erhverv, der ønsker en uddybning af ovenstående indhold. Hvis du kommer fra det plastforbrugende erhverv og ikke har basisviden om plast kan du med fordel melde dig til basiskurset inden.

Du vil få et kursus bevis efter endt kursus, der viser dit navn, dato og sted for udstedelse, oplysninger om hvilke emner der er gennemgået og den nye viden du har fået.

Du får udleveret designmanualen – “Genbrug og genanvendelse af plastemballager til privat forbrug” og ”Plastik uden spild – regeringens plastikhandlingsplan

Under kurset vil der væres fuld forplejning, bestående af morgenbrød, frokost, kaffe/te og eftermiddagssødt (er du vegetar, har du allergi mm. – send venligst mail derom til info@cirkla.dk senest fem dage før kursusstart).

Covid-19:

Med hensyn til Covid-19 vil der tages alle forholdsregler i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.  

Kort før kurset vil alle deltagere modtage instruktioner og retningslinjer baseret på de seneste meddelelser fra Sundhedsstyrelsen. 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig kurset via dette link: www.cirkla.dk

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til kurset, og at man skal oprettes som bruger på CIRKLA.dk for at kunne tilmelde sig.


Afbuds- og udeblevelsesafgift:

Hvis du framelder dig kurset senere end en uge før kursusstart:
Betales 50% af kursusprisen

Hvis du framelder dig kurset senere end to dage før kursusstart:
Betales 100% af kursusprisen

Hvis du udebliver fra kurset, uden at give Cirkla besked:
Betales 100% af kursusprisen

Du kan fritages for at betale afgiften, hvis:
1. Arbejdsgiver dokumenterer, at udeblivelse eller framelding skyldes et forhold, der i medarbejderens ansættelsesforhold er lovligt forfald.
2. Arbejdsgiver erstatter en tilmeldt medarbejder der bliver forhindret med en anden.
3. Kurset aflyses på Cirklas foranledning.

Hvornår

Startdato
7. oktober 2021
Slutdato
7. oktober 2021
Tidspunkt
9:00 - 15:00

Hvor

Sted
Aage Vestergaard Larsen A/S
Adresse
Klostermarken 3
Postnummer
9550
By
Mariager

Tilmelding

Pris
1995.- ekskl. moms
Antal pladser
10