Circular Furniture Days 2024
Plastindustrien, Lifestyle & Design Cluster, Designmuseum Danmark og Formland inviterer til Circular Furniture Days i København 12.-14. juni. Deltagelse er gratis og åbent for alle. Se programmet med debatter, talks og pop-up events med fokus på cirkulære møbler og interiør her!
Circular Furniture Days 2024 finder sted i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign den 12.-14. juni.
Eventet realiseres i tæt partnerskab med Plastindustrien, Lifestyle & Design Cluster, Formland og Designmuseum Danmark.
Her kan alle interesserede besøge museumshaven i Bredegade, København og opleve en udstilling af cirkulære møbler og interiør under Plastic Pavilion’s tage. I løbet af dagene afholdes en række arrangementer, guidede rundvisninger, pop-up events, talks og debatter om fremtidens cirkulære designløsninger.
Plast i museumshaven
Torsdag den 13. juni inviterer Plastindustrien til eftermiddagsevent ‘Plast i museumshaven‘ med rundvisning, Design Talk om plastens rolle i fremtidens cirkulære design og award show for Plastic Design Student Awards efterfulgt at kolde netværksdrinks i den hyggelige museumshave.
PROGRAM: Få et overblik over de øvrige events under Circular Furniture Days her!
Om Circular Furniture Days
Circular Furniture Days afholdes hvert år af Lifestyle & Design Cluster. I år er Plastindustrien med som partner, og Plastic Pavilion danner ramme om dagene.
LÆS OGSÅ: Plastic Pavilion gør comeback under prestigefuld designfestival
Dansk design inden for møbel og interiør har gennem generationer haft stolte traditioner for at være unikt og i høj kvalitet. Det er denne tradition, som Lifestyle & Design Cluster bygger videre på i forbindelse med Circular Furniture Days, der siden 2019 har været afviklet under det internationale event 3daysofdesign.
Circular Furniture Days udvælger og udstiller møbler og interiør, eller løsninger omkring disse, som på den ene eller anden måde ligger inden for den cirkulære økonomi. Det kan være produkter som for eksempel:
- er produceret af genanvendte, overskuds-, og/eller organiske materialer
- er produceret ved hjælp af vedvarende eller fornybar energi
- er designet til at kunne holde
- er lette at reparere og renovere
- er designet til at blive skilt ad, så materialerne kan genanvendes
- lejes ud i stedet for at blive solgt
- har komponenter, som kan genanvendes i andre processer eller produkter
- er en del af en take-back-ordning, der sørger for at produkter eller materialer kan indgå i nye produkter/løsninger.