PUR-sektionen har været i Hamborg

Plastindustriens PUR-sektion arrangerede en todages studietur til Hamborg, hvor deltagerne fik mulighed for at besøge Chem-Trend GmbH og Airbus.

Del:

Programmet startede med en dybdegående præsentation hos Chem-Trend, hvor de nyeste teknologier inden for slipmidler og specialkemikalier blev gennemgået. Deltagerne fik et detaljeret indblik i, hvordan disse løsninger anvendes i industrien.

På turens anden dag blev deltagerne inviteret til en eksklusiv rundvisning på Tysklands største Airbus-fabrik. Her fik de et sjældent indblik i produktionen af nogle af verdens mest avancerede fly. Rundvisningen gav deltagerne mulighed for at se hele produktionsprocessen tæt på, fra samling af store flykomponenter til testning og kvalitetssikring. Det var en unik chance for at opleve, hvordan Airbus anvender innovative teknologier og løsninger til at forbedre både effektivitet og kvalitet i deres produktion.

Turen gav også plads til netværk og socialt samvær i en afslappet atmosfære, især under en fælles middag, hvor deltagerne kunne udveksle erfaringer og styrke relationer.

Studieturen var en rigtig god oplevelse, hvor vi fik indsigt i de nyeste teknologier og løsninger inden for slipmidler og specialkemikalier. Og så fik vi en unik mulighed for at opleve nogle af de mest innovative løsninger inden for luftfartsindustrien. Samtidig var der masser af tid til hyggeligt samvær i Hamborg.

Rasmus Grusgaard, Seniorkonsulent, materialer, innovation og teknologi

Se billeder fra turen