Generalforsamling i Råvaresektionen

Råvaresektionens bestyrelse har i år valgt at afholde den ordinære generalforsamling forud for Plastindustriens Netværksdag den 3. november. På agendaen er bl.a. valg af bestyrelse og opdatering af vedtægterne. Derudover er der åben debat om sektionens kommende aktiviteter.

Del:

Hermed indkaldes der til ordinær generalforsamling i Plastindustriens Råvaresektion den 3. november på Hotel Legoland (lokale tilgår) i Billund.

Som noget nyt bliver arrangementet afholdt umiddelbart forud for Netværksdagen, der i skrivende stund ser ud til at sætte ny tilmeldingsrekord. Og det er netop også årsagen til, at de to arrangementer foregår samme dag – det forklarer sektionens sekretær Lars Friis Farsøe:

– Vi ved af erfaring, at der er mange af sektionens medlemmer, som plejer at deltage i Netværksdagen, så vi håber på et godt fremmøde til sektionens generalforsamling, når det nu foregår samme dag.

Lars Friis Farsøe fortsætter:

– Vi skal for første gang i mange år opdatere sektionens vedtægter, og det er en glimrende anledning til at få en masse input til det kommende arbejde i sektionen. Bestyrelsen har bl.a. en ny udgave af Plastråvaredagen på tegnebrættet, og derfor vil vi meget gerne høre medlemmernes tanker, så vi hele tiden bliver ved med at udvikle arrangementet til det bedre.

Generalforsamlingen foregår i tidsrummet 10.00-11.30, og der vil være lidt let forplejning undervejs. Det er gratis at deltage.

Dagsorden:

Pkt. 1.             Valg af dirigent

Pkt. 2.            Formandens årsberetning

Pkt. 3.            Orientering om arbejdet i Plastindustriens bestyrelse

Pkt. 4             Valg af bestyrelse i henhold til § 10

Pkt. 5.            Regnskab

Pkt. 6.            Fastsættelse af kontingent

Pkt. 7.            Eventuelt

Forslag til vedtægtsændringer fremsendes direkte til medlemmer af sektionen snarest muligt.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
3. november 2016
Slutdato
3. november 2016
Tidspunkt
10.00 - 11.30

Hvor

Sted
Hotel Legoland
Adresse
Åstvej 10
Postnummer
7190
By
Billund

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe