Mød Steen Bocian på Netværksdagen 2024

Økonomisk redaktør og cheføkonom Steen Bocian er en af hovedtalerne på Netværksdagen 2024. I sit foredrag vil han undersøge, hvad resultatet af det amerikanske præsidentvalg betyder for danske virksomheder.

Del:

Steen Bocian, økonomisk redaktør på Børsen, er en af de skarpeste økonomiske analytikere i Danmark. Med en cand.polit. fra Københavns Universitet og mange års erfaring som cheføkonom i både Danske Bank og Dansk Erhverv, er Bocian en førende stemme, når det kommer til at forstå de komplekse sammenhænge mellem økonomi og politik.

Når Plastindustrien d. 21. november slår dørene op til Netværksdagen 2024 på Hindsgavk Slot, er det med Steen Bocian som én af hovedtalerne.

Hvad betyder valget i USA?

To uger før Netværksdagen har det amerikanske præsidentvalg fundet sted. I sit foredrag vil Steen Bocian analysere valget og konsekvenserne af valgresultatet for danske virksomheder.

Med hans mangeårige erfaring indenfor økonomi og politik vil han analysere konsekvenserne af de politiske ændringer og diskutere, hvad danske virksomheder kan forvente i en globaliseret økonomi, hvor USA’s politiske kurs har stor indflydelse.

Netværksdagen 2024 på Hindsgavl Slot bliver en dag fyldt med spændende faglige oplæg og mulighed for at udvide sit professionelle netværk.

Dagen starter kl. 12.00 med frokost og efterfølges af et fagligt program, der kulminerer med netværksbar, middag og underholdning om aftenen.

Læs mere og tilmeld dig hér.