Christine Hoeg Hanson siger farvel til Plastindustrien efter fem år

Plastindustrien står nu overfor at finde en ny kommunikationsprofil, da foreningens nuværende kommunikationsrådgiver, Christine Hoeg Hanson, takker af for at tage hul på nye udfordringer.

Del:

Efter lidt over fem år hos Plastindustrien har Christine Hoeg Hanson valgt at søge nye veje.

Hun begyndte som kommunikationskonsulent i Plastindustrien i 2019, og hendes rolle har udviklet sig løbende, i takt med at hun har påtaget sig større ansvar og projekter. Hun har haft en central rolle i foreningens kommunikationsarbejde og stået i spidsen for flere af Plastindustriens kommunikationsindsatser.

Desuden har hun de sidste to år været sekretær for Plastindustriens Råvaresektion.

– Det er aldrig nemt at give slip på noget, man holder af, men nu er det tid til at tage hul på nye udfordringer. Plastindustrien har været et fantastisk sted at arbejde, især takket være mine kollegaer og de mange dygtige og engagerede medlemmer, jeg har haft glæden af at samarbejde med. De har gjort dagligdagen sjov og inspirerende, siger Christine Hoeg Hanson.

Fra september træder Christine ind i en stilling som kommunikationsrådgiver hos Lægemiddelindustriforeningen (LIF).

– Selvom vi selvfølgelig er kede at måtte sige farvel til Christine, så ønsker vi hende al mulig held og lykke i hendes nye job. Christine har spillet en stor rolle i Plastindustrien og har sat et tydeligt aftryk på vore mange kommunikationsprojekter. Jeg er sikker på, at vi kommer til at savne hende både i sekretariatet og i medlemskredsen, siger Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup.

Plastindustrien søger en ny kommunikationsprofil

Plastindustrien er nu i gang med at finde en ny kommunikationsprofil, der kan videreføre og udvikle foreningens kommunikationsarbejde. Den nye medarbejder vil få en vigtig rolle i at kommunikere foreningens budskaber og bidrage til at styrke industrien i Danmark.

Læs stillingsopslaget her.

For spørgsmål om stillingen, kontakt pressechef Martin Wøldike på mw@plast.dk.