Ambitiøst makkerskab i spidsen for LYNDDAHL Group

Rasmus Lynddahl (tv.) og Michael Bayer Thomsen vil fremover udgøre direktionen hos LYNDDAHL Group.
Del:

Rasmus Brøndum Lynddahl, der er 2. generationsejer og har stået i spidsen for LYNDDAHL A/S i mange år, har indgået nyt ambitiøst makkerskab med Michael Bayer Thomsen.

Michael kommer med mange års erfaring som direktør for Letbek A/S, som bl.a. er kendt for et innovativt DNA og som pioner indenfor genanvendelse af plast.

Michael stod i spidsen for salget af Letbek til Zirq Solutions, hvor han har været direktør frem til nu.

Michael besidder en række tillidserhverv, heriblandt som næstformand for Plastindustrien og formand for Klimapartnerskabet – produktionsvirksomheder.

Ideen og den fælles ambition for det nye makkerskab er, at Rasmus og Michael komplementerer og supplerer hinanden, og de ser en spændende fælles mulighed for at udvide og internationalisere LYNDDAHL Group med bæredygtige og cirkulære initiativer og produkter.

Michael og Rasmus vil udgøre direktionen med en rollefordeling, hvor Michael får ansvaret for strategiudvikling og Rasmus fokuserer på driften af LYNDDAHL og MUTAG.

Rasmus og Michael inspireres af at skabe og udvikle forretning og samtidig være helt tæt på både de strategiske og driftsmæssige ledelsesbeslutninger. De glæder sig til i samarbejde med den nuværende ledergruppe og organisation, at drive LYNDDAHL og MUTAG og til at initiere nye projekter og skabe vækst i LYNDDAHL Group.

Om LYNDDAHL Group

LYNDDAHL Group blev etableret i 2019 og ejer selskaberne LYNDDAHL A/S, LYNDDAHL Ejendomme ApS og MUTAG A/S.

LYNDDAHL fejrede 50-års jubilæum sidste år, og virksomheden er førende specialist i slanger og biomedie, og kendt for høj kvalitet og innovation.

MUTAG, der blev opkøbt i 2019, er specialist og førende indenfor biochips og konceptløsninger til biologisk vandrensning.

Michael Bayer Thomsen har købt 25% af LYNDDAHL Group og makkerskabet starter officielt d. 1. september 2024.