Aage Vestergaard Larsen A/S søger en mekanisk tekniker

Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager søger en fagligt dygtig mekanisk tekniker til styrkelse af virksomhedens vedligeholdsteam.

Del:

Aage Vesteragaard Larsen A/S søger en dygtig og alsidig medarbejder med hænderne skruet godt på til styrkelse af virksomhedens vedligeholdsteam.

Din primære opgaver vil være løbende vedligehold på vores produktionslinjer, maskiner og installationer. Dertil kommer mekanisk forefaldende arbejde ved nedbrud.

Du vil ligeledes lejlighedsvis skulle deltage i optimeringsprojekter, opsætning og idriftsættelse af nye maskiner m.m. i samarbejde med det øvrige vedligeholdelsesteam.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet smed, maskinmekaniker, eller har tilsvarende relevant uddannelse/erhvervserfaring
  • Du har en bred teknisk viden og erfaring med interesse for generel mekanik
  • Du kan arbejde selvstændigt, men har også gode samarbejdsevner i forskellige projekter
  • Du er struktureret, fleksibel, kvalitetsbevidst og har en veludviklet ordenssans
  • Du er ansvarsbevidst og servicemindet
  • Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og kan tænke ud af boksen når situationen kræver det
  • Du har erfaring med mekanisk reparation af produktionsudstyr

Du tilbydes

En selvstændig og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med varierende og udfordrende opgaver. På fabrikken er der aldrig to dage der er ens, og arbejdsopgaverne spænder vidt. Du har i stor grad selv mulighed for at præge din arbejdsdag, og vi lægger vægt på frihed under ansvar.

Arbejdstiden er 37 timer/uge på daghold

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Claus Juul Andersen på cja@avl.dk eller på telefon 93 63 83 02

Ansøgning og CV sendes til HR- og Økonomichef Kasper Knudsen på kk@avl.dk.
Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, så snart den rette medarbejder er fundet.

Om Aage Vestergaard Larsen A/S

Virksomheden har  siden 1972 genanvendt plast, og virksomhedens 60 medarbejdere håndterer årligt 15.000 tons plastaffald, hvor 97% kommer tilbage til den plastproducerende industri som en ny plastråvare.  I dag er Aage Vestergaard Larsen A/S nordens største genanvender med speciale inden for mekanisk genanvendelse. Aage Vestergaard Larsen A/S er certificeret i ISO 14001:2015, ISO 50001 og EuCertPLast