Sæt kryds i kalenderen til Plastdagen 2024

Traditionen tro samler Plastindustrien hele branchen til en årlig konference i Industriens Hus. Plastdagen 2024 afvikles i år d. 30. maj.

Del:

Hvert år i maj samles hele den danske plastbranche til en dag med faglige oplæg, prisuddelinger og debat. Plastdagen er højdepunktet i brancheforeningen Plastindustrien og afholdes i år torsdag d. 30. maj.

I Plastindustriens sekretariat er man i fuld gang med at lægge sidste hånd på programmet, som igen i år vil bestå af oplæg fra en lang række relevante oplægsholdere fra blandt andet medlemsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, myndigheder og beslutningstagere.

Ny strategi

Temaet for årets plastdag vil i år kredse om punkterne i brancheforeningens nye strategi, der vil blive præsenteret på generalforsamlingen om formiddagen.

De faglige oplæg vil således handle om både materialer, design, lovgivning, uddannelse og meget andet.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, siger:

– Vi glæder os som altid til at byde medlemmer og gæster velkommen til Plastdagen. Det er dagen, hvor hele branchen samles til et spændende program med rig lejlighed til at netværke og hilse på kolleger fra hele industrien. Med afsæt i foreningens nye strategi, ser vi i år frem til, at præsentere og behandle nogle af de vigtige dagsordener, der har betydning for vores branche.

Det er også på Plastdagen, at Plastprisen 2024 bliver uddelt. Allerede nu kan man indstille kandidater til prisen via dette link.

Tilmeldingen til Plastdagen 2024 åbner senere i denne måned.

 

Billeder fra Plastdagen 2023