Bliv medlem af Netværket for cirkulær plastemballage
I Plastindustriens Netværk for cirkulær plastemballage samles aktører fra værdikæden inden for plastemballager for at diskutere aktuelle emner og skabe netværk og samarbejde.
Netværket for cirkulær plastemballage har fokus på plastemballager, der oftest ender i husholdningsaffaldet efter endt brug.
Netværket vil kunne give dig adgang til den nyeste viden og sparring via oplæg og diskussioner om både lovgivningsmæssige krav og udvikling samt de tekniske, forretningsmæssige og praktiske muligheder og barrierer inden for genanvendelse af plast – med særligt fokus på emballage.
Praktisk information
Der afholdes 3 møder årligt i netværket. Så vidt muligt kombineres møderne med et virksomhedsbesøg, og ellers afholdes de i Industriens Hus i København.
Hvert møde vil have et fagligt spændende program med flere forskellige oplægsholdere. Indholdet tilrettes ud fra medlemmernes ønsker og det, de finder relevant og interessant.
Dagsorden har bl.a. budt på emner som design til genbrug, genanvendelse, indsamling, returtagningssystemer, sorteringsteknologier, kvaliteten på genanvendt materiale og det udvidet producentansvar.
Hvem kan deltage?
Netværket er for alle, som arbejder med plastemballage og genanvendelse. Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af Plastindustrien.
Netværket er for dig, som ønsker inspiration og viden og har lyst til at dele dine erfaringer med andre i netværket samt tage del i drøftelserne af udfordringer og muligheder i forhold til plastgenanvendelse.
Bliv medlem
Netværket er gratis at deltage i for Plastindustriens medlemmer. For ikke-medlemmer koster det 1500 kroner årligt.
Ønsker du at deltage i netværket, eller vil du have yderligere information om arbejdet i netværket, kan du kontakte Plastindustriens miljøpolitiske chef Christina Busk: cb@plast.dk eller miljøstudent Anne Albøge Olesen: ao@plast.dk.
Har du spørgsmål, så kontakt:
+45 2949 4564 | +45 3330 8630
Kontakt Christina for viden om:
Regulering, miljøpolitik, cirkulær økonomi, kemi, affald, Genanvendelsessektionen