Tinby A/S

Tinby blev grundlagt i 1972 og er i dag Skandinaviens førende leverandør af formstøbte emner i massiv, opskummet, fleksibel polyuretan og kombinationer heraf. Polyuretan indgår i hverdagens produkter Tinbys emner indgår i mange af hverdagens produkter, fx inden for greentech (bl.a. vindmølleindustrien), i medico-produkter, instrumenter, møbler, grafiske maskiner, ventilation, belægninger, vindues- og konstruktionsprofiler, isoleringskapper og kabinetter.

Vi arbejder worldwide Tinby har moderne produktionsanlæg i Danmark, Polen og Kina samt salgskontor i USA. Derfor har vi mulighed for at levere polyuretan i store dele af verden. Totalleverandør Tinby udvikler specialråvarer til produktløsninger og behersker en lang række teknologier til forædling af produkter, herunder in-mould coating, lakering og belægning. Tinbys mission er at udvikle, fremstille og levere polyuretanløsninger til en bred vifte af virksomheder verden over.

Vi fremstiller kundespecifikke løsninger og tilbyder systemleverancer og logistikløsninger. Når du samarbejder med os, får du: 45 års erfaring og knowhow Unikt kendskab til materialeteknologi Certificerede kvalitetsløsninger Høj leveringssikkerhed Konkurrencedygtige priser

Lokation

Adresse
Snavevej 6
Postnummer
5471
By
Søndersø

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
64 89 14 40
Email
tinby@tinby.dk