Webinar om PUR: Forstå verdens mest alsidige plastmateriale

Hvad har skumgummimadrasser, fjernvarmerør, skateboardhjul, kunstlæder, PU-skum og bygningsisolering til fælles? Det hele er lavet af polyuretan. Den 9. april kl. 11-12 går Plastindustriens PUR-sektion i luften med det første, introducerende webinar i en række om PUR-materialet.

Del:

Plastindustriens PUR-sektion lancerer en webinarrækken om polyuretan – også kaldet PUR. Det første webinar i rækken sendes live fredag den 9. april kl. 11-12.

PUR er måske plastbranchens bedst bevarede hemmelighed og det mest alsidige polymermateriale.

Massiv – elastomer – stift skum – fleksibelt skum; PUR kan som ingen andre polymersystemer varieres, så man opnår slutprodukter med ekstremt forskellige egenskaber.

Det kan støbes under lavt tryk og med billigere forme, hvilket gør materialet ekstremt velegnet til alt fra designprodukter i små serier til storskalaproduktion af førnævnte produkter.

Bliv klogere på PUR-materialet

På det første webinar i rækken løfter R&D Manager Erik Larsen fra systemhuset PLIXXENT sløret for nogle af de mange fascinerende egenskaber, der kan opnås med materialet.

Erik vil introducere og gøre tilskuerne klogere på, hvordan PUR kan bruges i forskellige produkter. Han vil også udføre en live demonstration af PUR-materialets kemiske reaktion.

Webinaret er for dig, der er designer, ingeniør, arkitekt eller produktudvikler – eller som blot ønsker et bedre kendskab til materialet. Det er tilrettelagt, så det kan være en introduktion til området. Erik Larsen har lang erfaring med emnet og kan svare på spørgsmål om såvel polymerkemi som applikationer for PUR.

Tilmelding

Webinaret er åbent for alle og gratis at deltage i.

LINK: Benyt dette link for at deltage i webinaret.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
9. april 2021
Slutdato
9. april 2021
Tidspunkt
11:00 - 12:00

Hvor

Sted
Webinar

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard