Webinarrækken om plastteknologi: Plast i Danmark gennem 100 år

Den 25. juni afholdes det første webinar i plastteknologi-rækken: Plast i Danmark gennem 100 år. Med mere end 50 år i den danske plastbranche vil plastingeniør Flemming Christiansen dele ud af sin viden og give eksempler fra dansk plastproduktion gennem årenes løb.

Del:

Den 25. juni fra 14:00-15:00 lancerer Plastindustrien webinarrækken om plastteknologi.

Webinarrækken tager afsæt i bogen ’Plastteknologi – den danske fagbog om plast og plastproduktion’, der for nyligt udkom i en ny og 3. udgave.

Det første webinar med titlen ’Plast i Danmark gennem 100 år’ vil give et historisk tilbageblik på de første pionerer i dansk plastproduktion.

Webinaret tager udgangspunkt i fortællinger og eksempler fra en af branchens mest erfarne og vidende praktikere, Flemming Christiansen, som er plastingeniør og market development manager i SP Group. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, er vært.

Webinar om 100 års dansk plasthistorie

Med over 50 år i plastbranchen har Flemming Christensen oplevet udviklingen i dansk plastproduktion på tæt hold. Det 20. århundrede var på mange måder plastens guldalder, hvor mange spændende materialer, virksomheder og opfindelser så dagens lys og blev grundlaget for en væsentlig del af den danske industriproduktion.

I løbet af webinaret vil han fortælle om opstarten af de første plastvirksomheder i Danmark og udviklingen i årenes løb med fokus på emner som produktionsformer, materialer og applikationer gennem tiden – og krydret med konkrete eksempler fra branchen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten under webinaret.

Tilmelding

Webinaret er åbent for alle interesserede og vil blive lagt online efterfølgende – du kan se webinaret live ved at klikke ind på nedenstående link kl. 14.00 torsdag d. 25. juni.

Link: Plast i Danmark gennem 100 år

Hvornår

Startdato
25. juni 2020
Slutdato
25. juni 2020
Tidspunkt
14:00 - 15:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard