Webinarrækken om plastteknologi: Plast i Danmark gennem 100 år – del 4

Den 18. december fra 13-14:30 sender vi det sidste afsnit af ‘Plast i Danmark gennem 100 år’. Med mere end 50 år i den danske plastbranche vil plastingeniør Flemming Christiansen endnu engang dele ud af historiske eksempler fra dansk plastproduktion gennem årenes løb.

Del:

Den 18. december fra 13:00-14:30 lancerer Plastindustrien det fjerde og sidste afsnit af webinaret ’Plast i Danmark gennem 100 år’, som vil give endnu et historisk tilbageblik på de første pionerer i dansk plastproduktion.

Webinarrækken om plastteknologi tager afsæt i bogen ’Plastteknologi – den danske fagbog om plast og plastproduktion’, der for nyligt udkom i en ny og 3. udgave.

Endnu en gang får vi besøg af en af branchens mest erfarne og vidende praktikere, Flemming Christiansen, som er plastingeniør og market development manager i SP Group. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, er vært.

LÆS OGSÅPlastteknologibogen – den danske fagbog om plast og plastproduktion

100 års dansk plasthistorie

Med over 50 år i plastbranchen har Flemming Christensen oplevet udviklingen i dansk plastproduktion på tæt hold. Det 20. århundrede var på mange måder plastens guldalder, hvor mange spændende materialer, virksomheder og opfindelser så dagens lys og blev grundlaget for en væsentlig del af den danske industriproduktion.

I løbet af webinaret vil Flemming Christensen fortsætte, hvor han slap og fortælle om udviklingen af den danske plastbranche med fokus på emner som produktionsformer, materialer og applikationer gennem tiden – og krydret med konkrete eksempler fra branchen.

Tilmelding

Webinaret er åbent for alle interesserede og vil blive lagt ud på vores YouTube-kanal efterfølgende.

Tilmeld dig i nedenstående formular.

Brug dette link for at deltage i webinaret.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
18. december 2020
Slutdato
18. december 2020
Tidspunkt
13:00 - 14:30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard