Webinar: Tips til at forbedre din personlige LinkedIn-kommunikation

Den 28. januar afholder Plastindustrien et webinar med konkrete tips til at gøre din personlige LinkedIn-kommunikation skarpere. Webinaret er målrettet medlemmer af Plastindustrien, og det er gratis at deltage.

Del:

Hvordan bliver du endnu bedre i din personlige kommunikation på LinkedIn?

Det er det helt centrale spørgsmål, når Plastindustrien den 28. januar inviterer webinaret ‘Tips til at forbedre din personlige LinkedIn-kommunikation’.

Vi deler ud af tips og tricks til den gode LinkedIn-profil, og vi giver vores bud på, hvordan dit indhold skal skrues sammen for at få likes, delinger og rækkevidde. Det hele bliver naturligvis krydret med en masse konkrete caseeksempler fra den danske plastbranche.

– Plastindustrien har i løbet af de seneste år opbygget en stærk digital platform med over 7000 LinkedIn-følgere. Det er også tydeligt at se, hvordan flere og flere plastvirksomheder bruger LinkedIn mere strategisk, mens de uddanner og opfordrer medarbejderne til at støtte op digitalt. Vi vil meget gerne hjælpe den danske plastbranches ledere og medarbejdere med at få endnu støtte udbytte ud af LinkedIn og samtidig dele ud af vores konkrete erfaringer, forklarer Lars Hall Bæk Farsøe, der er kommunikationschef i Plastindustrien.

Webinaret bliver afholdt fra kl. 14.00-14.45, hvor der først er en præsentation med caseeksempler. Dernæst bliver der åbnet op for konkrete spørgsmål. Der vil både være indhold, som er målrettet nye og mere erfarne LinkedIn-brugere.

Plastindustriens underviser er:

Webinaret bliver gennemført via Microsoft Teams.

Forud for webinaret får du tilsendt en mail med en udførlig agenda samt infomation om, hvordan du tilgår det digitale arrangement.

Webinaret er målrettet repræsentanter fra medlemmer af Plastindustrien – medarbejdere fra potentielle medlemmer af Plastindustrien er også velkomne.

Ps. Dette webinar er i nogen grad en gentagelse af de webinarer, der blev afholdt i foråret 2020.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
28. januar 2021
Slutdato
28. januar 2021
Tidspunkt
14.00 - 14.45

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe