Webinar: Sådan vælger de unge læreplads

DI Lærepladsfællesskabet inviterer til webinar om unges valg af læreplads den 20. maj kl. 9-10.

Hvordan vælger de unge læreplads? Det kan du blive klog(ere) på i dette webinar den 20. maj kl. 9-10, hvor DI Lærepladsfællesskabet får selskab af Rasmus Lindgaard fra CompanYoung, som hvert år kortlægger de unges rejse mod det endelige valg af læreplads.

Del:

Alt for få unge vælger en erhvervsuddannelse direkte efter folkeskolen, og derfor oplever mange virksomheder, at der er kamp til stregen om de unge, der søger læreplads.

Hvis du gerne vil blive klog(ere) på, hvordan de unge finder og vælger den læreplads, de gerne vil have, så er dette webinar fra DI Lærepladsfællesskabet noget for dig.

På webinaret vil videnschef Rasmus Lindgaard fra bureauet CompanYoung føre os igennem den seneste store undersøgelse af, hvordan de unge orienterer sig, når de skal søge og vælge læreplads. Rasmus giver gode svar på spørgsmål som: Hvad kigger de efter? Hvad tænder de (af) på? Hvor kigger de?

Webinaret er især for små og mellemstore virksomheder, der gerne vil blive bedre til at finde den rigtige lærling. Med på webinaret er også en DI-virksomhed, som vil give sit bud på, hvordan man kommer i mål med en god lærling.

Tilmelding: Tilmeld dig webinaret her – gratis for medlemmer af Plastindustrien.

Hvornår

Startdato
20. maj 2021
Slutdato
20. maj 2021
Tidspunkt
9:00 - 10:00

Hvor

Sted
Online

Tilmelding

Pris
Gratis