Webinar: Sådan kommer du i gang med BlivPlastmager-medlemssiden

Få hjælp og inspiration til din virksomheds kommunikation om plastmagerfaget og rekruttering af lærlinge, når Plastindustrien holder webinar om Bliv Plastmager-kampagnens spritnye medlemsside. Det foregår torsdag den 8. december kl. 10:00-10:45, gratis og for alle.

Del:

Plastindustriens kampagne BlivPlastmager.dk har eksisteret siden 2013 som en ekstraordinær indsats for at øge kendskabet til plastmageruddannelsen og styrke branchens samlede kommunikation om plastmagerfaget, branchens virksomheder og lærepladser.

Kampagnen har netop fået en grundig overhaling. Med dugfriske billeder og film, en opdateret hjemmeside med en spritny medlemsside er det ambitionen, at endnu flere potentielle plastmagerlærlinge skal få øjnene op for plastmagerfaget.

Derfor holder vi et webinar, hvor du kan få hjælp og inspiration til at benytte medlemssiden. Kommunikationskonsulent Christine Hoeg Hanson er vært på webinaret.

Bliv klædt på til at bruge medlemssiden

Formålet med medlemssiden er at hjælpe virksomheder med at gøre sig synlige over for potentielle plastmagerlærlinge. Materialerne er udviklet med henblik på at give en række konkrete hjælpemidler og værktøjer, som virksomheder kan anvende i egen kommunikation om plastmageruddannelsen og bruge i forbindelse med rekruttering af lærlinge.

Agenda

10.00 Velkommen

10.05 Introduktion til BlivPlastmager.dk og den nye medlemsside

10.20 Gennemgang af medlemssiden inkl. eksempler: Sådan kan materialet tages i brug

10.35 Q&A (stil også gerne spørgsmål undervejs)

Hvem skal deltage?

Webinaret er for virksomheder med plastmagerlærlinge. Måske er det udfordrende at finde en lærling i dit nærområde, måske ønsker du at gøre mere ud af at fortælle om arbejdet som plastmager i din virksomheds generelle kommunikation, fx på din virksomheds hjemmeside. Der er rigtig mange muligheder for at tage medlemssiden i brug, både digitalt og til andre formål.

Med andre ord: Deltag i webinaret, hvis du gerne vil have konkret hjælp til at styrke din kommunikation om plastmagerfaget, støtte op om fortællingen om plastmageruddannelsens mange muligheder og komme endnu bredere ud med din virksomheds lærepladsopslag.

Tilmelding

Webinaret afholdes som et ganske almindeligt Teams-møde. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne, ganske gratis. Tilmeld dig i formularen herunder.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
8. december 2022
Tidspunkt
10:00 - 10:45

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Christine Hoeg Hanson

Tlf.: 2916 1370
Mail: chh@plast.dk
Christine Hoeg Hanson