Webinar: Plast som fødevarekontaktmateriale – hvad er reglerne?

Mette Holm fra Fødevarestyrelsen - oplægsholder på webinar om fødevarekontaktmaterialer.

3. marts klokken 10.30-11.30 afholder vi et webinar, som giver dig et overblik over de aktuelle og kommende regler for plast som fødevarekontaktmateriale. Oplægsholder er Mette Holm fra Fødevarestyrelsen.

Del:

Plast er et meget populært materiale, når det kommer til fødevareemballage. Reguleringen af plast som fødevarekontaktmateriale er dog kompleks, og kravene bliver ofte ændret.

Derfor er formålet med webinaret den 3. marts at give deltagerne en opdatering på de aktuelle og kommende regler på området.

Oplægsholder er biolog Mette Holm fra Fødevarestyrelsen, som ud over en generel introduktion til reglerne også fortæller om, hvor EU’s nye plastordning påvirker lovgivningen.

Derudover vil Mette Holm berøre forskellige andre emner såsom egenkontrol, genanvendt plast som fødevarekontaktmateriale, træfibre og plast og detektionsgrænsen for styren.

Webinaret er tænkt som det første i rækken af en mere omfattende informationsindsats om plast som fødevarekontaktmateriale. Deltagerne må derfor gerne på forhånd overveje temaer til fremtidige arrangementer.

Program og tilmelding:

Anders K. Knudsen, miljøkonsulent i Plastindustrien, indleder mødet, hvorefter Mette Holm fra Fødevarestyrelsen holder oplæg ud fra nedenstående agenda:

  • Generelle regler for plast som fødevarekontaktmateriale (FKM)
  • Dokumentationskrav og registrering for FKM-virksomheder
  • Hvor bevæger reguleringen sig hen?
  • Status på genanvendt plast til fødevareemballage

Der er mulighed for at stille spørgsmål mm. undervejs i webinaret. På forhånd udsender vi også et kort spørgeskema til deltagerne for at få yderligere input til webinarets indhold.

Webinaret bliver optaget og efterfølgende lagt på Plastindustriens Youtube-kanal.

Det er gratis at deltage.

Benyt dette link for at deltage i webinaret.

Tilmelding sker via denne formular:

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
3. marts 2021
Slutdato
3. marts 2021
Tidspunkt
10.30 - 11.30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen