Webinar: Køling af sprøjtestøbning – Fire skridt til at optimere din produktion

Webinar - Køling til sprøjtestøbning

Den 10. marts fra 13-14:30 får Plastindustrien besøg af Flow How og Mouldshop, som vil præsentere fire skridt til at optimere din virksomheds produktionstid via køling i og omkring sprøjtestøbeformen.

Del:

Med få simple justeringer er det muligt at opnå værdifulde tidsbesparelser i din produktion.

I langt størstedelen af alle sprøjtestøbeprocesser udgør køletiden mere end 50 % af den samlede cyklustid. Men hvordan kan lige præcis denne procesparameter optimeres?

Det er omdrejningspunktet i dette webinar ‘Køling af sprøjtestøbning – Fire skridt til at optimere din produktion’, som sendes live den 10. marts fra kl. 13-14:30.

Tips til en optimeret køletid

Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard har inviteret to oplægsholdere til at dele ud af specialviden inden for køling af sprøjtestøbning: Mads Jespersen, CAE Specialist og partner i FlowHow og Jesper Thorne, salgschef i Mouldshop.

De vil føre webinarets deltagere med igennem fire væsentlige skridt, der i sammenhæng og individuelt vil kunne lede til en optimeret køletid i forbindelse med plastproduktion.

Den sidste halve time er dedikeret til spørgsmål. Har du allerede nu et spørgsmål, du gerne vil have besvaret i webinaret, kan du skrive til Rasmus Grusgaard på rg@plast.dk.

Tilmelding

Webinaret henvender sig både til emnedesignere, værktøjskonstruktører, produktionschefer, plastmagere, PTA-folk, projektledere i plastbranchen og andre med interesse i køling af sprøjtestøbning.

Benyt dette link for at deltage i webinaret.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
10. marts 2021
Slutdato
10. marts 2021
Tidspunkt
13:00 - 14:30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard