Webinar: Hvilke økonomiske konsekvenser får coronakrisen?

Mikael Olai Milhøj, senioranalytiker i Danske Bank, sætter i dette webinar fokus på de økonomiske konsekvenser af coronakrisen.

Coronakrisen sætter sine økonomiske spor, men hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan ser situationen ud på Danmarks vigtigste eksportmarkeder? Det kan du blive klogere på den 9. juni, hvor Plastindustrien har inviteret Mikael Milhøj, seniorøkonom i Danske Bank, til at holde en online præsentation.

Del:

Den 9. juni klokken 10.00 inviterer Plastindustrien til webinaret ‘Hvilke økonomiske konsekvenser får coronakrisen?’.

Arrangementets oplægsholder er Mikael Milhøj, der er seniorøkonom i Danske Bank, hvor han beskæftiger sig med udviklingen i verdensøkonomien – ikke mindst i USA og Storbritannien. Mikael Milhøj har været økonom hos Danske Bank siden 2014, og han er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet.

Nedlukningen af samfundet på tværs af kloden for at tackle coronakrisen har haft store økonomiske konsekvenser, og verdensøkonomien befinder sig midt i den dybeste økonomiske nedtur i nyere tid.

I oplægget vil Mikael Milhøj gennemgå, hvad den nuværende status er for verdensøkonomien, og hvad man kan forvente på den anden side, når økonomierne forhåbentlig snart kan åbne gradvist op de fleste steder i verden. Mikael Milhøj vil også kort kommentere på den seneste tids udvikling på de finansielle markeder.

Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien, byder velkommen til webinaret og er moderator på Q&A-delen.

Han fortæller:

– Mange plastvirksomheder er afhængige af nogle velfungerende eksportmarkeder, og derfor vil Mikael Milhøj fortælle om, hvordan fremtidsudsigterne ser ud for verdensøkonomien. Plastbranchen kan dermed blive klædt på med den nyeste viden om, hvordan tingene udvikler sig.

Webinaret er gratis at deltage i, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding sker via nedenstående formular:

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
9. juni 2020
Slutdato
9. juni 2020
Tidspunkt
10.00 - 10.30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe