UDSKUDT – Webinar: Grøn finansiering

Hvad er mulighederne for investeringer i din virksomhed og fremme af bæredygtige forretningsmodeller? Den 19. juni afholdes der webinar med fokus på emnet, hvor de to investeringsfonde, EIFO og Zibra giver hver deres bud på, hvad der ligger af potentialer inden for finansiering af grønne forretningsmodeller.

Del:

BEMÆRK: Webinaret er udskudt til en senere dato.

 

På webinaret sættes der spot på den grønne finansiering målrettet små og mellemstore virksomheder inden for plastindustrien, som er interesserede i at styrke deres finansieringsmuligheder og fremme grøn omstilling. Her kan du få indsigt i de nyeste trends og muligheder inden for finansiering samt, hvordan man bedst muligt kan integrere bæredygtige praksisser i sine forretningsmodeller.

Oplægsholderne

EIFO (Eksport- og Investeringsfonden) vil præsentere de finansieringsløsninger og støtteprogrammer, der er tilgængelige for SMV’er herunder særligt dem, der arbejder med bæredygtige løsninger og grøn omstilling. De vil dække emner som eksportfinansiering, investering i grøn teknologi, og hvordan virksomheder kan drage fordel af EIFO’s ressourcer til at vokse både nationalt og internationalt.

Zibra er et familieejet investeringsselskab, kendt for blandt andet deres engagement i innovation og bæredygtighed. Zibra vil dele deres erfaringer og strategier for at implementere grønne initiativer, og vil tale om muligheden for at finansiere vækst med gæld og egenkapital, herunder hvad de gør som professionel investor og hvilke overvejelser man skal gøre sig inden man tager en investor ind.

Efter hvert oplæg vil der blive mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Tilmelding

BEMÆRK: Webinaret er udskudt til en senere dato.

 

Hvor

Sted
Online

Tilmelding

Pris
Gratis