Webinar: Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere

Den 1. april afholder Plastindustrien et webinar af en times varighed med titlen ‘Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere’. Kurset er åbent for alle interesserede aktører i plastbranchen, og det er gratis at deltage.

Del:

Hvordan bliver du og din virksomhed (endnu) bedre på LinkedIn?

Det er det helt centrale spørgsmål, når Plastindustrien den 1. april inviterer webinaret ‘Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere’.

Vi deler ud af tips og tricks til den gode LinkedIn-profil, og vi giver vores bud på, hvordan dit indhold skal skrues sammen for at få likes, delinger og rækkevidde. Det hele bliver naturligvis krydret med en masse konkrete caseeksempler fra den danske plastbranche.

– Plastindustrien har i løbet af de seneste år opbygget en stærk digital platform med over 6000 LinkedIn-følgere. Det er også tydeligt at se, hvordan flere og flere plastvirksomheder bruger LinkedIn mere strategisk, mens de uddanner og opfordrer medarbejderne til at støtte op digitalt. Vi vil  meget gerne hjælpe den danske plastbranche med at få endnu støtte udbytte ud af LinkedIn og samtidig dele ud af vores konkrete erfaringer, forklarer Lars Hall Bæk Farsøe, der er kommunikationschef i Plastindustrien.

Webinaret bliver afholdt fra kl. 14.00-15.00, hvor der først er en præsentation med caseeksempler. Dernæst bliver der åbnet op for konkrete spørgsmål. Der vil både være indhold, som er målrettet nye og mere erfarne LinkedIn-brugere.

Plastindustriens underviser er:

Webinaret bliver gennemført via Microsoft Teams, hvor det er muligt og nemt for alle at deltage.

Forud for webinaret får de tilmeldte tilsendt en mail med en udførlig agenda og mere information om, hvordan tilmeldte i praksis tilgår arrangementet.

Vi optager webinaret, som efterfølgende bliver delt på Plast.dk, hvor alle har mulighed for at tilgå det.

Grundet stor interesse har vi valgt at lukke for tilmelding, så vi er sikre på, at teknikken spiller.

Hvornår

Startdato
1. april 2020
Slutdato
1. april 2020
Tidspunkt
14.00 - 15.00

Hvor

Sted
Online

Tilmelding

Pris
Gratis

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe

Christine Hoeg Hanson

Tlf.: 2916 1370
Mail: chh@plast.dk
Christine Hoeg Hanson